Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Balatoni éttermek, minden ami Balaton

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 19. Kedd - Gyárfás
hirdetes

Balaton Étterem

A Balatoni éttermek messzi földön híresek 

A magyar gasztronómia csúcsát jelentik. Nyaranta, mikor több tízezer turista szállja meg a tavat és környékét, akkor óriási az elvárás velük szemben, de szinte kivétel nélkük helytállnak. Gondoljunk csak bele: egy este alatt egy átalgos Balaton parti vendéglőben több tucat vendég fordul meg, akik mind hibátlan kiszolgálásban reménykednek. És itt garantáltan meg is kapják azt!

 

Minden Balaton parti városban találunk minimum egy olyan helyet, melyekre azt mondhatjuk, hogy ez a legjobb Balatoni étterem

Ezt túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen tényleg minden településen van legalább egy olyan hely, melyben a ház különlegességeivel turisták tucatjaiból csinálnak visszatérő vendéget. Ezzel pedig elérik a legnagyobb sikert: aki jó hírét kelti a helynek, aki elterjeszti a különlegességét, az egy igazi reklámhordozóvá válik.

 

 

 

2017.07.25.

Étterem Balaton

Ez lenne Csopak legjobb étterme?

Aki áthaladt már autóval Csopakon, az biztosan észrevette ezt a hangulatos, nádtetős, parasztház jellegű kis csárdát. Vendéghívogató megjelenése azonban csalóka lehet.

2017.07.22.

Terasz Étterem

Csalódás a köbön! – Terasz Étterem

Bizonyára mindenki szemezgetett már ezzel a gyönyörű kis paradicsomi hangulatú étteremmel, aki valaha is végigsétált a balatonfüredi parton. Egy csodálatos park közepén található, tavak, szökőkutak romantikus környezetében.

2017.07.20.

Ilyen a tihanyi Lepke étterem

A Lepke Étterem Tihanyból

Sok nagyon jó étterem van a Balaton körül, melyek közül mi is sokat kipróbáltunk. A Tihanyi Lepke Étteremben jártunk és elmeséljük őszinte tapasztalatunkat róla. 

2017.07.18.

Ilyen is van Siófokon? Pozitív meglepetés egy étteremben

Ilyen is van Siófokon? Pozitív meglepetés egy étteremben!

Siófok nem a gasztronómiájáról híres. Van a Mala Garden, na jó meg még egy másik hely, ahova beülnék, és kész. De most találtam valami jót! Végre… Mutatom!

2017.06.05.

Neves pincészet, a paloznaki Homola nyitotta a Sáfránkertet. Kipróbáltuk, mennyire felel meg hírnevének az étterem. Meglepődtünk. Vélemény és kritika.

Ahol vigyáznak az alakodra is – kipróbáltuk a Sáfránkert vendéglőt

Neves pincészet, a paloznaki Homola nyitotta a Sáfránkertet. Kipróbáltuk, mennyire felel meg hírnevének az étterem. Meglepődtünk.

2017.02.07.

Balatonfenyves kikötő, hajózás

Hatalmas fejlődés Balatonfenyvesen: a Balaton legszebb jachtkikötője várja a hajósokat!

Mindig örömmel tölti el a szívünket, ha Magyarországon valami európai szintű fejlődést tapasztalunk. Balatonfenyves eddig egy kevésbé frekventált része volt a Balatonnak, de 2016-ban a hajózás egyik új központjává vált, szédületesen modern és gyerekbarát yachtkikötője révén. A Fenyves Yacht Club most egy...


1

címkék: Balaton, gasztronómiaIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.