Balatoni éttermek, minden ami Balaton

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 30. - Katalin, Kitti
hirdetes

Balaton Étterem

A vitorlazas. hu-n mostantól megjelennek a Balatonnal kapcsolatos hírek és érdekességek, melyek a balatoni éttermekkel kapcsolatosak. 

 

A Balatoni éttermek messzi földön híresek 

A magyar gasztronómia csúcsát jelentik. Nyaranta, mikor több tízezer turista szákkja meg a tavat és környékét, akkor óriási az elvárás velük szemben, de szinte kivétel nélkük helytállnak. Gondoljunk csak bele: egy este alatt egy átalgos Balaton parti vendéglőben több tucat vendég fordul meg, akik mind hibátlan kiszolgálásban reménykednek. És itt garantáltan meg is kapják azt!

 

 

Minden Balaton parti városban találunk minimum egy olyan heylet, melyekre azt mondhatjuk, hogy ez a Balatoni éttermek legjobbika.

Ezt túlzás nélkül állíthatjuk, hiszen tényleg minden településen van legalább egy olyan hely, melyben a ház különlegességeivel turisták tucatjaiból csinálnak visszatérő vendégeket. Ezzel pedig elérik a legnagyobb sikert: aki jó hírét kelti a helynek, aki elterjeszti a különlegességét, az egy igazi reklámhordozóvá válik.

 

 

 

2017.02.07.

Balatonfenyves kikötő, hajózás

Hatalmas fejlődés Balatonfenyvesen: a Balaton legszebb jachtkikötője várja a hajósokat!

Mindig örömmel tölti el a szívünket, ha Magyarországon valami európai szintű fejlődést tapasztalunk. Balatonfenyves eddig egy kevésbé frekventált része volt a Balatonnak, de 2016-ban a hajózás egyik új központjává vált, szédületesen modern és gyerekbarát yachtkikötője révén. A Fenyves Yacht Club most egy...


1

címkék: Balaton, gasztronómia