A csodálatos Erdély

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. November 23. Csütörtök - Kelemen
hirdetes
címkék: túra

Erdély: túra a csodák földjén

hirdetes
Erdély csodás

A csodák márpedig léteznek. Ilyenkor nem csak arra kell gondolni, hogy jó dolgok történnek, hanem arra, hogy vannak olyan helyek széles e világban,melyekre igazán illik ez a jelző. 

 

Erdély pedig pontosan ez az a hely. Akár mennyiszer is megy oda az ember, az pontosan tudhatja már: mindig lesz újdonság ami majd érni fogja. Mert ez a falatnyi kis Mennyország ezer arcú része Európának. Az emberek, a természet, az épített környezet -melyet soha senki nem fog tudni lerombolni- mind-mind hozzájárulnak ahhoz, ami ma Erdély.

 

Odautazhat az ember tavasszal, vagy nyáron, vagy a másik két évszakban- mindegy: a csoda ott vár majd rá. Bevallom őszintén, hogy én magam már jó párszor voltam ott. Már az első percben rabul ejtette a szívemet. Nem elcsépelt kifejezés az, hogy ott tényleg otthon érezheti magát az ember.

hirdetes

 

Nincs az a videó, kép, beszámoló, mely pontosan visszaadhatná, hogy milyen annak az országnak (Erdélyország) a hangulata. Nem állítom, hogy a következő oldalon található videónak ez sikerül, inkább azt mondom, hogy megpróbálja. Próbának viszont szenzációs. 

 

hirdetes
hirdetes

Ezek a legszebb naplementék a Földön

Ezek a Földünk legszebb naplementéi, melyektől a lélegzet is eláll. Aki ezek közül csak egyet is látott már életében, az már szerencsés embernek...

Földünk legféltettebb helyei

Vannak Földünknek olyan helyei, melyekre nem lehet csak úgy bejutni: ezek a világ legféltettebb kincsei, melyek annak köszönhetik az állapotukat, hogy...

Köszönjük az értékelésed!
Kérjük jelentkezz be az értékeléshez!
Értékeld ezt a helyet
Írd le a véleményed a helyről