Vitorlázás

Csoda nem messze Magyarországtól

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 28. Kedd - Elemér
hirdetes
 | Szerző: tp
címkék: túra, utazás

A hallstadti csoda

hirdetes
Hallstadti mennyország

Hallstad nincs messze Magyarországtól. Alapjávan véve egy kis osztrák városkáról beszélünk. De hogy akkor mi benne az érdekes? Miért a kedvence a kínai turistáknak? Ennek jártunk utána mi is egy kis helyszíni beszámolóval megspékelve. 

 

Aki nem tudná, hogy mi is pontosan ez a csoda, annak elmondjuk, hogy ez a kisváros Ausztriában leledzik, nem messze Salzburgtól.Ez az a hely, mely minden évszakban elképesztő élményt nyújt a turistáknak.Ha Budapestről tart az ember Németország felé, akkor nem sokkal a határ előtt, le kell fordulnia az A1-es autópályáról Bad Iscl felé. Azért javaslom ezt az útvonalat, mert akkor egy gyönyörű táj előtt láthatunk egy majdnem olyan szépet.

hirdetes

 

 

Tudni kell a környékről, hogy itt van jó pár nagyon szép hegyi tó. Traunsee, Mondsee, és ami mellett elautózik az ember, az Attensee. Ez utóbbi egy majdnem 19 kilométer hosszú, hegyi folyók által feltöltött tó. Halakban rendkívül gazdag, de persze igencsak kedvelt búvár- és vitorlázóparadicsom. Partján ezáltal természetesen üdülőhelyek találhatók.

 

hirdetes
hirdetes

Etesd a tenyeredből a cinkéket ezen a varázslatos helyen!

Etesd a tenyeredből a cinkéket ezen a varázslatos helyen!

2017-02-14

Létezik az a középkori kastélyparkot idéző hely Magyarországon, ahol a cinkék a kezedből csipegetnek és a mókusok körülötted ugrálva követelik a diót!

Izland a rejtelmek szigete

Izland a rejtelmek szigete

2017-02-01

Izland egy csodálatos ország, szigetállam. Annyira más, mint a többi ország, hogy arra nincsenek is jelzők. Mi bemutatjuk jobban ezt a csodálatos helyet!

Megnyílt Európa első víz alatti múzeuma

Megnyílt Európa első víz alatti múzeuma

2017-02-08

Megnyitották Európa első víz alatti múzeumát a Kanári-szigeteken. Egy egészen különleges helyről van szó, amit megnézni sem olyan egyszerű, mint gondolnánk.


2017-02-07 Legmenőbb hajóhotelek Európában

Összegyűjtöttük nektek Európa 5 pompás hajóhotelét. Garantáltan álomba ringat, és abban is biztosak lehettek, nem éreztek majd szilárd talajt a lábatok alatt.

2017-02-08 Csodálatos Erdély II.

Bemutatjuk Erdély legszebb részét egy kicsit jobban. A Madarasi Hargitáról van szó, ahol ugyan még a nyár a fő szezon, de a tél sincs már lemaradva annyira.

2017-01-31 Ahol a sarkvidéki kalandod kezdődik

Tromso tökéletes hely megcsodálni a sarki fényeket, bővelkedik sokszínű modern szabadtéri programokban, pezsgő éjszakai életben, elsőrendű helyi éttermekben.

2017-01-31 Plitvicei jégvarázs

Mesebeli látvány fogadja a Horvátországba látogatókat a Plitvicei tavak és vízesések, amelyek a nagy hidegek miatt egybefüggő jégvilággá fagytak meg.

Budapest Boat Show

2017-ben a 26. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye...

Új- Zéland és a Gyűrűk Ura kapcsolata

Tudta, hogy a Gyűrűk Urát és a Hobbitot is Új-Zéalndon forgatták? A filmeket már rég bemutatták, de a helyiek a mai napig nagyot kaszálnak a...