Ez a 6 cég hírességek tulajdonában áll.

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes
 | Szerző: CZs
címkék: érdekességek

Cégek, akik híres tulajdonossal büszkélkedhetnek

hirdetes
Cégek, amik világsztárok tulajdonai

A szórakoztató- és a sportipar nagyágyúi néhány igen jövedelmező üzlettel is foglalkoznak afféle „mellékállásként”. Habár mindenkit nehéz lenne felsorolni, itt van néhány példa az ilyen színes érdeklődésű hírességekre!
 

George Clooney: Casamigos Tequila

 

George Clooney a bár és étteremiparban jártas Rande Gerberrel, és a Discovery Land vezérigazgatójaként dolgozó Mike Meldmannal közösen kezdtek el gondolkodni egy olyan tequilán, ami nem okoz másnaposságot. Ez az eszmefuttatás a Casamigos Tequila márkát eredményezte.

 

Nagy sikerű cégek, amiknek egy világsztár a vezetője.

 

Jessica Alba: The Hones Co.

 

A sikeres színésznő alapította a The Honest Co. névre hallgató céget, amely pelenkák, fogkrémek és hasonló háztartási termékek gyártásával foglalkozik. A cég e termékeket természetesként és biztonságosként reklámozza.

hirdetes

 

Azonban volt már rá példa, hogy az Honest Co.-t beperelték a fogyasztók megvezetése miatt azzal a váddal, hogy termékeik nem teljesen természetes eredetűek voltak. Alba ezeket a vádakat hevesen tagadta.

 

Sikeres cégek, amiket egy híresség vezet.

 

Beyoncé: 22 Days Nutrition

 

A 22 Day Nutrition Beyoncé és személyi edzője, Marcos Borges közös munkájának gyümölcse. A cég arra az elvre épült, hogy 21 nap elegendő kell legyen ahhoz, hogy valaki megváltoztassa egy addigi szokását. A 22 Days Nutrition többnyire zöldségekből álló étrendeket kínál.

 

Híres cégek híres vezetővel.

 

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

2018-04-19

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy saját szülei mellett nevelkedjen és élje le az életét, de ez nem állította meg az alábbi hírességeket abban, hogy nevüket az egész világ megismerje. A következőkben néhány híres személyt sorolunk fel, akiket gyermekkorukban örökbe fogadtak.

7 dolog, amit az igazán jó vezető soha nem mond

7 dolog, amit az igazán jó vezető soha nem mond

2018-04-20

Főnök vagy vezető? A főnök parancsol, a vezető motivál. Vezetőként a szavak erővel bírnak, az egyik legfontosabb dolog az, hogy a munkatársaidat folyamatosan inspiráld. Íme 7 olyan mondat, ami soha, semmilyen okból sem hagyja el egy igazán jó vezető száját.

Izgalmas tények Bill Gates medinai luxusotthonáról

Izgalmas tények Bill Gates medinai luxusotthonáról

2018-04-22

Bill Gates hihetetlen luxusotthona Seattle egyik leggyönyörűbb részén fekszik. Olyannyira számottevő, hogy saját Wikipédia oldallal is rendelkezik. Íme néhány izgalmas, meghökkentő tény Bill Gates medinai luxusotthonáról.


2018-04-22 Sikeres vállalkozás, sikeres élet? Ezeket a tanácsokat kell megfogadnod hozzá!

Egy új üzlet beindítása nem kis feladat. Le kell mondanod a biztos, stabil fizetésről és fejest kell ugranod a kiszámíthatatlan ismeretlenbe. Ez csupán egy a rengeteg cél közül, amiket sokan kitűznek maguk elé, aztán sosem tesznek értük.

2018-04-22 Fordítsd előnyödre a kritikát!

Két szó: „beszélnünk kell”. Ez a két szó az, amit senkitől nem hall szívesen az ember – sem a párjától, sem a szüleitől, sem a főnökétől. Senkitől. Senki sem szeret egy kritika „elszenvedője” lenni, azonban bizonyos esetekben ilyenkor nagyon is fontos visszajelzést kaphatunk azoktól, akik valamilyen módon fontos szerepet töltenek be az életünkben.

Ezek a legszebb idézetek a Balatonról

A magyar tenger számos költőt, írót és nagy gondolkodót megihletett már. Nem is csoda, minket is évről évre elvarázsol a tó és a települések...

Izgalmas legendák a magyar tengerről

A csodával határos eseményeket és helyeket igyekszünk történetekkel magyarázni, mióta világ a világ. Hogy is maradhatna így ki a Balaton...

Köszönjük az értékelésed!
Kérjük jelentkezz be az értékeléshez!
Értékeld ezt a helyet
Írd le a véleményed a helyrőlIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.