Íme a leggazdagazbb amerikaiak otthona!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Április 25. Szerda - Márk
hirdetes
 | Szerző: CZs
címkék: érdekességek

Hol élnek a leggazdagabb amerikaiak?

hirdetes
Íme a leggazdagabb amerikaiak otthona

Az ember teljesen jogosan gondolkodik el azon, hogy vajon milyen otthona van ezeknek az elképesztően pénzes karaktereknek. Habár mindegyikőjüket nehéz lenne felsorolni, néhányukat mindenképpen kiemelnénk a többiek közül. Nézzük is, hogy ki hol lakik!

Michael Bloomgerg (74)

 

Vagyon: 49,7 milliárd dollár

 

Michael Bloomberg New York City volt polgármestere és több mint egy tucat ingatlan tulajdonosa világszerte. Ideje nagy részét Upper Estate Side-i sorházában tölti, de vannak birtokai a New York-i Hamptonsban, Londonban, Bermudában, Kolorádóban és Floridában is. Sorháza a 17 East 79th St. címen található, öt emeletes, homlokzata pedig mészkőből készült. Három polgármesteri ciklusa alatt itt lakott a Gracie Mansion helyett. 1989 óta több egységet is megvásárolt a 19 East 79th St.-en.

hirdetes

 

Íme az otthonok, amikben a leggazdagabb amerikaiai élnek.

 

Larry Ellison (73)

 

Vagyon: 56,1 milliárd USD

 

Larry Ellison, az Oracle vezérigazgatója figyelemreméltó ingatlankollekcióval büszkélkedik. Malibuban és a Lake Tahoe körül egész szomszédságok nagyobb részeit is felvásárolta. Newporton egy 70 millió dolláros Beechwood Mansion villája van, a japán Kiotóban egy kertvilla van a neve alatt, és Hawaii hatodik legnagyobb szigetének, Lanai-nak 98%-a is az övé, amelyet 2012-ben 500 millió dollárért vásárolt meg. A kaliforniai Woodside-ban található villájának értékét 110 millió dollárra becsülik. Az épület a XVI. századi japán építészetből merít, és egy mesterséges 9300 négyzetméteres tó is tartozik hozzá.

 

Ezeken a helyeken tengetik napjaikat Amerika leggazdagabb emberei.

 

Mark Zuckerberg (33)

 

Vagyon: 64,1 milliárd USD

 

A világ legfiatalabb és egyik leggazdagabb vállalkozója vagyonának egy részét az iskolákra, az egészségügyre és más jótékonysági célokra fordítja. Elsődleges otthona Palo Altóban található, de San Franciscói pied-á-terre lakása is említésre méltó. Zuckerberg első kézműves stílusú 465 négyzetméteres Palo Altói otthonát 2011-ben vásárolta meg 7 millió dollárért, majd egy évvel később a háza körüli négy birtokot is felvásárolta magánélete megőrzése céljából.

 

Íme a leggazdagabb Amerikában élők otthonai.

 

Lapozz tovább a cikk folytatásáért a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

10 sikeres híresség, akiket örökbe fogadtak

2018-04-19

Sajnos nem mindenkinek adatik meg, hogy saját szülei mellett nevelkedjen és élje le az életét, de ez nem állította meg az alábbi hírességeket abban, hogy nevüket az egész világ megismerje. A következőkben néhány híres személyt sorolunk fel, akiket gyermekkorukban örökbe fogadtak.

7 dolog, amit az igazán jó vezető soha nem mond

7 dolog, amit az igazán jó vezető soha nem mond

2018-04-20

Főnök vagy vezető? A főnök parancsol, a vezető motivál. Vezetőként a szavak erővel bírnak, az egyik legfontosabb dolog az, hogy a munkatársaidat folyamatosan inspiráld. Íme 7 olyan mondat, ami soha, semmilyen okból sem hagyja el egy igazán jó vezető száját.

Izgalmas tények Bill Gates medinai luxusotthonáról

Izgalmas tények Bill Gates medinai luxusotthonáról

2018-04-22

Bill Gates hihetetlen luxusotthona Seattle egyik leggyönyörűbb részén fekszik. Olyannyira számottevő, hogy saját Wikipédia oldallal is rendelkezik. Íme néhány izgalmas, meghökkentő tény Bill Gates medinai luxusotthonáról.


2018-04-22 Sikeres vállalkozás, sikeres élet? Ezeket a tanácsokat kell megfogadnod hozzá!

Egy új üzlet beindítása nem kis feladat. Le kell mondanod a biztos, stabil fizetésről és fejest kell ugranod a kiszámíthatatlan ismeretlenbe. Ez csupán egy a rengeteg cél közül, amiket sokan kitűznek maguk elé, aztán sosem tesznek értük.

2018-04-22 Fordítsd előnyödre a kritikát!

Két szó: „beszélnünk kell”. Ez a két szó az, amit senkitől nem hall szívesen az ember – sem a párjától, sem a szüleitől, sem a főnökétől. Senkitől. Senki sem szeret egy kritika „elszenvedője” lenni, azonban bizonyos esetekben ilyenkor nagyon is fontos visszajelzést kaphatunk azoktól, akik valamilyen módon fontos szerepet töltenek be az életünkben.

Ezek a legszebb idézetek a Balatonról

A magyar tenger számos költőt, írót és nagy gondolkodót megihletett már. Nem is csoda, minket is évről évre elvarázsol a tó és a települések...

Izgalmas legendák a magyar tengerről

A csodával határos eseményeket és helyeket igyekszünk történetekkel magyarázni, mióta világ a világ. Hogy is maradhatna így ki a Balaton...

Köszönjük az értékelésed!
Kérjük jelentkezz be az értékeléshez!
Értékeld ezt a helyet
Írd le a véleményed a helyrőlIRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.