A világ legszebb naplementéi

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Március 29. Szerda - Auguszta
hirdetes
 | Szerző: tp
címkék: szerelem, tenger,óceán, utazás

A legszebb naplementék a világon!

hirdetes
A legszebb naplementék a világból

A világ legszebb naplementéit fogjuk most bemutatni. Egy romantikus séta az embernek a párjával, miközben megy le a nap, az valami fenséges! Nincs is ennél jobb érzés! Ilyenko, télvít idején nosztalgiázzunk egy kicsit! Elképesztő fotók következnek!

 

Haleakala hegy, Hawaii

 

Kalifornia

 

 

Kalifornia: ezt egyszer látni kell élőben is!

 

 

 

hirdetes
hirdetes

A Húsvét-sziget elképesztő rejtélye(i)

A Húsvét-sziget elképesztő rejtélye(i)

2017-03-22

Olcsó poén lenne a Húsvét-sziget nevével eljátszani, így Húsvét közeledtével, de egyszerűen muszáj jobban megismerni ennek a helynek a rejtélyét, mert az van bőven.

A világ legnagyobb yachtja megkezdte első útját

A világ legnagyobb yachtja megkezdte első útját

2017-02-08

Kifutott a világ legnagyobb yachtja. Majdnem 150 méter hosszú és elképesztően sok pénzért adták el. Tudj meg többet erről a döbbenetes luxushajóról!

Ezek Oroszország legszebb tájai

Ezek Oroszország legszebb tájai

2017-03-21

Sokan előítéletesek Oroszországgal szemben. Ha szóba kerül a legtöbben rögtön a hidegre és Moszkvára gondolnak. Pedig sokkal több annál. Mi pedig ezt most meg is mutatjuk!


2017-03-14 Ide egyszer el kell jutni

A világunk tele van csodával. Mi most bemutatunk jó párat közülük, melyeket elnézve az embernek az az érzése, hogy ezeket egyszer muszáj látni élőben is!

2017-02-28 Bemutatjuk a világ legszebb tavait

A világ tele van gyönyörű helyekkel, természeti csodákkal.Ezek közé tartoznak a tavak is.Most bemutatjuk a legszebbeket közülük.Nézze meg Ön is a listát róluk!

2017-03-02 Horvátország legszebb helyei

Most bemutatjuk Horvátország legszebb részeit.Dél-nyugati szomszédunknak sok rajongója van nálunk is,ezen képeket látva megtudjuk érteni,hogy miért.

2017-02-08 Célba ért Fa Nándor és a Spirit of Hungary!

93 nap után Fa Nándor a Spirit of Hungary fedélzetén befutott a franciaországi célba! Gratulálunk neki,hiszen nem kis teljesítmény volt megszerezni a 8. helyet!

Legveszélyesebb helyek a Földön

Vannak a Földön olyan helyek, melyek annyira szennyezettek, hogy az élet ott nem csak szinte lehetetlen. Az alábbiakban bemutatunk közülük jópárat. 

Elképesztő helyek a nagyvilágból

Gondolom veled is megesett már, hogy nem tudtad megmondani egy helyről ,hogy az valóban létezik-e, vagy sem. Az alábbiak pont ebbe a kategóriába...