Balatoni nyaralás

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 30. - Katalin, Kitti
hirdetes

Balatoni nyaralás

A Balaton minden magyar és sok külföldi kedvence is. Ezért a vitorlazas.hu-n mostantól kiemelten foglalkozunk a balatoni nyaralásokkal. Minden ami Balaton, minden, ami nyaralás!

 

Mindenki kedvence: a balatoni nyaralás

 

Aki egyszer kipróbálta, örökké szerelmes lesz belé. Aki egyszer volt ott, az minden nyáron arról ábrándozik, hogy visszatérhet ismét. Ezt várja télen, ősszel, tavasszal. Mikor vége a nyárnak, már a következőt várja, mivel a mind ismerjük a slágert : “Újra vár, a balatoni nyár!”

 

A legjobb időtöltések a balatoni nyaralások

 

Régen két hetekre utaztak le családik a Balaton partjára nyarlni. Ma már ez kivitelezhetetlen, mert változnak a szokások. De divatba jött a sok kisebb hétvége eltöltése a magyar tenger partján. A tó népszerűsége nem csökken, ami nem is meglepő. Hihetetlen jó hely a mi Balatonunk!

2017.04.30.

Hajókiállítás Balatonfüreden

Balatonfüredi hajókiálíltás

2017. május 12-14. között a Hajógyári Kikötőben tartják meg a balatonfüredi interaktív hajókiállítást, mely ezernyi érdekességet tartogat az érdeklődők számára.

2017.04.30.

A nagyszerű Sümegi Vár

Gyönyörű felvételeken Sümegvár

A Sümegi Vár kivételes. Nem azért, mert Magyarországon ne lenne elég ilyen építmény, hanem mert abból a korból, amikor is ezt a létesítményt építették, nem maradt fent ilyen állapotban semmi sem. Gyönyörű felvételeket mutatunk most róla!

2017.04.29.

Vannak szabályok a Balatonnál, melyeket be kell tartani

Ezek a szabályok a balatoni fürdőzés során

Mint mindenhol és mindenben, a Balatonon és az ottani fürdőzésben is vannak szabályok, melyket  be kell tartani. Mi most megmutatjuk ezeket a direktívákat, melyeket tanácsos lenne, ha tényleg mindenki megszívlelne!

2017.04.28.

Így közelít a vihar

Így közelít a vihar a Balatonhoz

Ha a Balatonon jön a vihar, akkor az tényleg jön. Egy elképesztően jó videó következik arról ,hogy hogyan is közelíti meg a tavat a vihar. 

2017.04.27.

Balatoni programok 2017 május 1. hosszú hétvége

Balatoni programok 2017 május 1. hosszú hétvége

Cikkünkben felsoroljuk az igényesebb, jelentősebb balatoni programokat a 2017. május 1.-ei hosszú hétvégére. Az idő is pont alkalmas lesz ezekhez, vasárnap itt a tavasz!

2017.04.27.

Tihanyi Levendulafesztivál 2017-ben

Vár mindenkit idén is a Tihanyi Levendulafesztivál

Nem árt időben feljegyezni a dátumot, valóban megéri ide ellátogatni mindenkinek. Ugyanakkor hozzáteszem, hogy Tihany nem csak akkor csodálatosan szép, amikor virágzik a levendula, hanem egész évben! Számomra Tihany jelenti a Balaton és az északi part egyik legszebb ékkövét, rengeteg időt töltök itt, nézzük, miért! 

2017.04.27.

Íme a Balaton legszebb kilátói

A csodálatos balatoni kilátókról

Mit érne a Balaton meleg és nyár nélkül? Körülbelül annyit, mint ha nem lenne egy kilátója sem. Este felmenni a pároddal oda és szétnézni, ahogy előtted feltárul a tó és az a  varázslatos látvány… Kell ennél több?

2017.04.26.

Izgalmas programokkal vár mindenkit a Jókai-napok

Jókai-napok Balatonfureden

alkalommal kerülnek megrendezésre Balatonfüreden a Jókai-napok, melyeket ebben az évben április 28 és 29-én tartanak.


1
2
3

címkék: Balaton, utazás