Budapest Boat Show 2015. január

Budapest Boat Show

2015 Január 12.

hirdetes

2015. január 12-15. között rendezik meg a Budapest Boat Show-t.


Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye. A Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi Kiállítással, valamint a Karaván Szalonnal egy időben megrendezésre kerülő kiállítás idén is számos programmal, és érdekességgel várja a látogatókat a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont G pavilonjában, 2015. február 12. és 15. között.

Elindult az ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS a honlapon! Lepje meg családját, barátait egy felejthetetlen élménnyel az Ünnepek alkalmából , és ajándékozzon nekik belépőt csupán egy kattintással a legnagyobb hazai hajós és vízi sport rendezvényre, mely egy kellemes kikapcsolódás minden korosztály számára. Az online jegyvásárlásért kattintson a oldal tetején található jegyvásárlás gombra.

PROGRAMOK
A 24. Budapest Boat Show kiemelt tematikája a tengeri hajózás, mely köré olyan programokat épít a kiállítás szervező csapata mint Volvo Ocean Race sziget, VOR Grind verseny és Volvo Ocean Race mozi.
A Generali Kikötő Színpadon beszélgetések lesznek szintén a Volvo Ocean Race-ről, melyen kulisszatitkokkal is megismerkedhetnek a látogatók, de olimpikonjaink és világbajnokaink is megszólalnak. Bővebb információkért a programokról kérjük, látogasson el a programok menüpontba.

FOTÓPÁLYÁZAT
Meghirdetésre került a Magyar Vitorlás Szövetséggel közösen szervezett Fotópályázatunk is, melyen az indulók egész napos vitorlázásért, katamarán tesztvitorlázásért a Team Black Jack-el, Kékszalag VIP nézőhajó belépőért vagy Audi tesztvezetésért és ajándékcsomagért versenyezhetnek! A fotópályázat hivatalos kiírásáért kérjük, látogassa meg a fotópályázat menüpontot.

Ha kíváncsi a kiállítás hangulatára, akkor nézze meg a 2014-es Budapest Boat Show galériáját ITT, vagy látogassa meg a Budapest Boat Show facebook oldalt. A rendezvény hivatalos videójáért kérjük, hogy kattintson IDE, és ha szeretné megtudni, hogy hogy látta a porthole.hu a kiállítást, akkor látogasson el IDE.

hirdetes

címkék: kiállítás