33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába

hirdetes

33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába

Tóth Mátyás
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 33. Amerika Kupa címvédő csapata, az Alinghi ma megérkezett Valenciába (Spanyolország) és Dársena-ba (Valencia belső kikötőjébe), a team bázisára szállítják az elkövetkező napokban, hogy elkezdjék a végső előkészületeket a Deed of Gift-re, amely február 8-án veszi kezdetét.

 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába

33 Amerika Kupa 2010 - Alinghi megérkezett Valencia-ba

Az Alinghi 5 katamarán, az árbocok és 20 felszereléssel teli konténer érkezett hétfő délután Valencia-ba a Cassandra B teherszállító hajó fedélzetén, miután 14 napot utaztak a csapat előző bázisáról (Ras al-Khaimah, Egyesült Arab Emirátusok).

"Reméljük, hogy a Valencia-ban élőket izgalommal tölti el, hogy szemtanúi lehetnek a hajó érkezésének és az előkészületeknek. Az amerikai kihívó hajó szintén megérkezett és remélhetőleg mindkét vitorlást a Dársena-ban fogják vízre rakni, ami gyönyörű látvány lenne. Ezek a hajók nagyon gyorsak, ezért a verseny egy hosszú offshore regatta lesz, amit a nézők, a szponzorok és a média nehezen tud követni, ezért úgy gondoljuk, hogy a Dársena fontos helyszíne az eseménynek, ahol mind a két hajó látható lenne," nyilatkozta Grant Simmer, az Alinghi design csapatának vezetője.

hirdetes

33 Amerika Kupa 2010 - Alinghi edzések a startig

A csapat egy sikeres két hónapos edzésen van túl, amit az Arab öbölben teljesítettek. A Cassandra B 4500 tengeri mérföldet tett meg az Arab öbölből indulva, a Vörös tengeren át, a Szuezi csatornán keresztül, a Földközi tengert átszelve, hogy végül megérkezzen Valenciaba az Alinghi rakományával. A 32. Amerika Kupa helyszíne szintén Valencia volt. A tervek szerint az Alinghi-t január közepén teszi vízre, hogy a február 8-ig fennmaradó időt edzéssel tudják tölteni.

 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába 33. Amerika Kupa 2010 - Az Alinghi megérkezett Valanciába
hirdetes

További képek

Forrás: vitorlazas.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

J24

J24 vitorlás hajó történet Az amerikai Rod Johnson, sok siker sztorihozhoz hasonlóan, a... Tovább

720

720o büntetés jár a vitorlás verseny közben elkövetett nagyobb szabálytalanságokért.... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 201

Átlagos értékelés: 4.7