5 órán keresztül hánykolódott a nyílt tengeren, mire megmentették

hirdetes

5 órát töltött a nyílt tengeren, mire megmentették

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A baleset az Oasis of the Seas nevű óceánjárón történt Cozumel közelében. Egy férfi kiesett a korláton és senki nem vette észre, ezért otthagyták. 5 órán keresztül küzdött a túlélésért a nyílt tengeren, de végül hatalmas szerencséje volt.

Tenger

Szerintem minden embernek az az egyik legrosszabb rémálma, hogy egyedül van a nyílt tengeren és hiába kiabál segítségért, nem hallja senki. Nos, ez megtörtént a napokban, méghozzá az Oasis of the Seas nevű luxushajón, ami éppen a Karib-tengeren járt, amikor egy váratlan pillanatban egy fővel csökkent az utasok létszáma. Az áldozat egy 22 éves amerikai férfi volt. Bár az áldozat megfogalmazás talán mégsem igaz a szó szoros értelmében, mert a férfi csodák csodájára túlélte a balesetet. A tengerjáró, amiből kiesett, tovább haladt és a férfi összesen öt órát hánykolódott a tengeren, amíg arra nem járt egy másik óceánjáró hajó, a Disney Magic.

Tenger

A férfinek hatalmas szerencséje volt, hogy pont arra járt egy másik hajó, mert elég nagy a tenger ahhoz, hogy az emberek elkerüljék egymást. Alfonso Rodríguez, Cozumel kikötőjének a kapitánya úgy gondolja, hogy a baleset hajnalban történhetett. Amikor öt órával később a Disney Magic nevű óceánjáróról felfedezték a bajba jutott férfit, azonnal a segítségére siettek. Ledobtak neki egy mentőövet, majd egy sárga csónak indult a megmentésére.

Tenger

Bár kemény lehetett öt órán keresztül teljes bizonytalanságban hánykolódni a tengeren, a férfit miután kórházba szállították, úgy ítélték meg az orvosok, hogy teljesen jól van és haza is engedték. Hatalmas szerencséje volt, hogy arra járt egy másik hajó és kimentették a vízből. Viszont az jó kérdés, hogy hogyan eshetett ki a korlát mögül, mert a hajó, amiről kiesett, egy méteres mellvéddel rendelkezik, emellett teljesen be van kamerázva.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Csiga

A csiga egy görgős kötélvezető. Tovább

Ben Ainslie

Ben Ainslie Háromszoros olimpiai aranyérmes, egyszeres ezüstérmes, a Sport Tiszteletbeli... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 219

Átlagos értékelés: 4.8

tenger,óceán