645 ezer forintos segélyt kap havonta

hirdetes

645 ezer forintos segélyt kap

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a férfi azért költözött ki Angliába, mert tudta, hogy abban az országban könnyű segélyt kapni. Már ott tart, hogy egy családi házat épít Romániában.

Segély

Egy román állampolgárról van szó, becsületes nevén Ion Lazarról, aki abból a célból költözött Angliába, hogy segélyt kapjon. Adózni nem tud, mivel túl kevés a jövedelme, ezért meg is kapja a hatalmas összegű szociális támogatást. A 36 éves férfi fémgyűjtéssel foglalkozik, amivel kiegészíti a segélyt, vagyis ebben az esetben inkább fordítva: a segélyt egészíti ki a fémgyűjtésből szerzett jövedelemmel; így havonta 645 ezer forintnak megfelelő font üti a markát. A legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a férfinak még arra is telik, hogy felépítsen egy családi házat Romániában.

Segély

A férfival egy interjút is készített a Channel 5 nevű tévécsatorna, melyben elmondta, hogy tudta, hogy Angliában rengeteg segélyt kap és ezért is költözött oda. Emellett még azt is elárulta, hogy családja ma már sokkal jobb körülmények között él. Az interjú végén az is kiderült, hogy amikor kiköltöztek Angliába, ingyen házat kaptak és persze rengeteg pénzt. Eddig mindössze 22 millió forintnak megfelelő fontot adott nekik az állam.

Segély

David Cameron, Nagy-Britannia miniszterelnöke szerint is van mit javítani a külföldi EU-munkavállalóknak járó szociális juttatások szabályozásán, ami azt jelenti, hogy hatalmas szigorítások lesznek. Ha ezt nem sikerülhet megvalósítaniuk, az Egyesült Királyság akár ki is léphet az unióból.

Forrás: Dailymail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 208

Átlagos értékelés: 4.8

utazás