645 ezer forintos segélyt kap havonta

hirdetes

645 ezer forintos segélyt kap

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a férfi azért költözött ki Angliába, mert tudta, hogy abban az országban könnyű segélyt kapni. Már ott tart, hogy egy családi házat épít Romániában.

Segély

Egy román állampolgárról van szó, becsületes nevén Ion Lazarról, aki abból a célból költözött Angliába, hogy segélyt kapjon. Adózni nem tud, mivel túl kevés a jövedelme, ezért meg is kapja a hatalmas összegű szociális támogatást. A 36 éves férfi fémgyűjtéssel foglalkozik, amivel kiegészíti a segélyt, vagyis ebben az esetben inkább fordítva: a segélyt egészíti ki a fémgyűjtésből szerzett jövedelemmel; így havonta 645 ezer forintnak megfelelő font üti a markát. A legnagyobb felháborodást az váltotta ki, hogy a férfinak még arra is telik, hogy felépítsen egy családi házat Romániában.

Segély

A férfival egy interjút is készített a Channel 5 nevű tévécsatorna, melyben elmondta, hogy tudta, hogy Angliában rengeteg segélyt kap és ezért is költözött oda. Emellett még azt is elárulta, hogy családja ma már sokkal jobb körülmények között él. Az interjú végén az is kiderült, hogy amikor kiköltöztek Angliába, ingyen házat kaptak és persze rengeteg pénzt. Eddig mindössze 22 millió forintnak megfelelő fontot adott nekik az állam.

Segély

David Cameron, Nagy-Britannia miniszterelnöke szerint is van mit javítani a külföldi EU-munkavállalóknak járó szociális juttatások szabályozásán, ami azt jelenti, hogy hatalmas szigorítások lesznek. Ha ezt nem sikerülhet megvalósítaniuk, az Egyesült Királyság akár ki is léphet az unióból.

Forrás: Dailymail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors... Tovább

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes