886 ezer forintot fizetett ki apróban az autószalonban

hirdetes

886 ezer forintot fizetett ki apróban

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az eset egy kínai autószalonban történt. A vevő előre jelezte, hogy kis címletekben fog fizetni, de azt senki nem gondolta volna, hogy ennyire! 886 ezer forintnyi összeget fizetett ki apróban.

Apró

Kínában, egy sihsziacsuangi autószalonban olyan vevő érkezett, akit szerintem még évek múlva is emlegetni fogtak. A férfi, aki aznap délután autót vásárolt, előre jelezte a kereskedőnek, hogy kis címletekben fog fizetni. De úgy látszik, ezt mindketten máshogy értelmezték, mert amikor a vevő beállított azzal a 150 kilónyi apróval, amivel fizetni szeretett volna, az ott dolgozóknak leesett az álluk.

 

Ez a 150 kiló egyáltalán nem túlzás, ugyanis a vevő 886 ezer forintnak megfelelő összeggel, azaz 20 ezer jüannal jelent meg az autószalonban. Az ott dolgozóknak egy egész délutánjába került, mire megszámolták a pénzt. És még mindig nincs vége, ugyanis ez még nem a teljes ár!

Apró

Az autó 2,3 millió forintba kerül, ami 51 800 jüan. Ezt a szerződés szerint a vevőnek három napon belül kell teljesíteni, vagyis az ott dolgozók még mindig nem lélegezhetnek fel. A férfi azt monda, hogy ez a rengeteg apró a vállalkozásából van.

Forrás: daylimail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Habléc

A habléc a hajók orrfedélzetén található vízlevezető "bajusz". Tovább

Répa

Répát általában akkor húzunk, amikor a spinakker vagy más hátszélvitorla megtekeredve,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 109

Átlagos értékelés: 4.7

autó