A cégen belüli képzések fontossága

A cégen belüli képzések fontossága

Lukács Kornélia
hirdetes

Tudd meg, te is hogy miért fontos a cégen belüli képzések megtartása! Mutatunk egy helyszínt, ahol igényes környezetben,a belváros szívében megteheted ezt!  

A cégen belüli képzések fontossága

 

A képzési terv

 

Manapság már minden cégnek van képzési terve, ami tartalmazza, hogy milyen továbbképzést kell megvalósítani, milyen létszámmal és milyen ütemezéssel. A legtöbb vezető ehhez a tervhez igazítja a dolgozók továbbképzéseit.

A képzési terv elkészítéséért a HR szakember is felelős.

 

A dolgozók továbbképzése 

 

A dolgozók továbbképzésével jelentősen növelhető a cég hatékonysága, valamint a munkavállaló motiválásában is segítség, ha lehetőséget kapnak a fejlődésre és a tanulásra.

Sokkal jobban megéri a cégnek a régebbi dolgozókat fejleszteni, mint újabb és újabb munkaerőket felvenni, hiszen ők még nem bizonyítottak.

hirdetes

 

 

Több szempontot is figyelembe kell venni 

 

A vezetőknek elsősorban el kell dönteniük, hogy belső vagy külső képzések keretein belül fogják fejleszteni a dolgozókat. A belső képzéseknél a tapasztalt, saját szakemberek képzik a dolgozókat, míg a külsőnél egy külsős céget bíznak meg ezzel a feladattal. Mindenképp meg kell vizsgálni a rendelkezésre álló időt, és a pénzügyi forrásokat is.

A külsős cég megbízásánál alaposan le kell ellenőrizni a képző céget.

hirdetes

 

A megfelelő helyszín 

 

Amennyiben nincs ötleted, hogy hol érdemes megtartanod a cégen belüli képzéseket, a Magyar Tudományos Akadémia falain belül egy elegáns környezetben, a belváros szívében megteheted.

A képzés itt megnyerő környezetben, jó hangulatban fog telni, amivel minden dolgozónak megadják a megfelelő tiszteletet. IDE kattintva további információt tudhatsz meg a Magyar Tudományos Akadémia falain belül tartandó képzésekről!

 

 

Kép forrása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
érdekességek

Szótár

Kreuz

Ejtsd: krajc. Az a hajó, amelyik kreuzol, széllel szemben halad. Teljesen széllel szemben nem... Tovább

Habléc

A habléc a hajók orrfedélzetén található vízlevezető "bajusz". Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.