A cégen belüli képzések fontossága

A cégen belüli képzések fontossága

Lukács Kornélia
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Tudd meg, te is hogy miért fontos a cégen belüli képzések megtartása! Mutatunk egy helyszínt, ahol igényes környezetben,a belváros szívében megteheted ezt!  

A cégen belüli képzések fontossága

 

A képzési terv

 

Manapság már minden cégnek van képzési terve, ami tartalmazza, hogy milyen továbbképzést kell megvalósítani, milyen létszámmal és milyen ütemezéssel. A legtöbb vezető ehhez a tervhez igazítja a dolgozók továbbképzéseit.

A képzési terv elkészítéséért a HR szakember is felelős.

 

A dolgozók továbbképzése 

 

A dolgozók továbbképzésével jelentősen növelhető a cég hatékonysága, valamint a munkavállaló motiválásában is segítség, ha lehetőséget kapnak a fejlődésre és a tanulásra.

Sokkal jobban megéri a cégnek a régebbi dolgozókat fejleszteni, mint újabb és újabb munkaerőket felvenni, hiszen ők még nem bizonyítottak.

hirdetes

 

 

Több szempontot is figyelembe kell venni 

 

A vezetőknek elsősorban el kell dönteniük, hogy belső vagy külső képzések keretein belül fogják fejleszteni a dolgozókat. A belső képzéseknél a tapasztalt, saját szakemberek képzik a dolgozókat, míg a külsőnél egy külsős céget bíznak meg ezzel a feladattal. Mindenképp meg kell vizsgálni a rendelkezésre álló időt, és a pénzügyi forrásokat is.

A külsős cég megbízásánál alaposan le kell ellenőrizni a képző céget.

hirdetes

 

A megfelelő helyszín 

 

Amennyiben nincs ötleted, hogy hol érdemes megtartanod a cégen belüli képzéseket, a Magyar Tudományos Akadémia falain belül egy elegáns környezetben, a belváros szívében megteheted.

A képzés itt megnyerő környezetben, jó hangulatban fog telni, amivel minden dolgozónak megadják a megfelelő tiszteletet. IDE kattintva további információt tudhatsz meg a Magyar Tudományos Akadémia falain belül tartandó képzésekről!

 

 

Kép forrása

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
érdekességek

Szótár

Pozíciólámpa

 Napnyugtától napkeltéig, menetben használandó jelzőlámpa. Tovább

Méder Áron

Méder Áron fórum topik itt!   Méder Áron életrajz Méder Áron 1979... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.