A csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikli

hirdetes

A csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikli

SF
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az idő haladtával mindenki próbál környezettudatos lenni, akár személyekről, akár cégekről beszélünk, szerencsére ezzel a járműgyártók is így vannak. Az ilyen környezettudatos gondolkodás keltette életre a Stealth Bomber elektromos biciklit.

A csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikli

A gyártó eredetileg csak fekete színben kívánta kiadni a modellt, de nemrég bemutatták a többi színt is, melyek közt megtalálható a fehér, zöld, piros, narancs, sárga és a kék. A bringa utca és versenyekre tervezett változatban is kapható, melyek mindegyikét egy, a váza épített motor hajtja. Ezen kívül a bicikli felszereléséhez tartozik a hidraulikus fék, a kilenc sebességes váltó és a Fat Duro Razorback gumik. Ára az elektromos biciklik átlagos szintjén mozog, ami 10.000 dollár (nagyjából 2.2 millió forint).

hirdetes
A csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikliA csendes bombázó - Stealth Bomber elektromos bicikli
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Autopilot

Autopilot: Elektronikusan vezérelt, tájolóval és GPS-el (Global Position System)... Tovább

Lee oldal

A hajó szél alatti oldala. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 236

Átlagos értékelés: 4.9

túra