A gazdagok kedvenc szigete - Martha's Vineyard

hirdetes

Ez a gazdagok kedvenc szigete

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Martha's Vineyard Cape Codtól délre található New England-i sziget álomszép, varázslatos, festői környezetű nyaralóhely a sztárok és hírességek számára. A pihenésre, kikapcsolódásra vágyó felső tízezer pénzt nem sajnálva utazik ide nyaralni.

Gazdagok szigete

Martha's Vineyard


A világon az 58. legnagyobb szigetként tartják számon az Amerikai Egyesült Államokban a 260 négyzetkilométer területű álomszigetet. Évközben 15000 lakosú, nyaranta viszont több, mint 100000 utazó fordul itt meg.
Klímáját tekintve rendkívül kellemes 26-32 Celsius-fok jellemzi. A szigeten mindössze 6 kis város található meg. Az ide utazók egy varázslatos, eklektikus sokszínűségben találhatják magukat, a helyi lakosok varázsa felejthetetlen élményt nyújt. Rengeteg híres színész, zenész, író és politikus választotta már úticélul Martha's Vineyard szigetét.

hirdetes
Gazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigeteGazdagok szigete

További képek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Nautic 330 Sport

A Nautic 330-as cég legújabb és legsikeresebb típusa. Igazi performance cruiser. A... Tovább

Reffelés

A reffelés a nagyvitorla felületének csökkentése erős szélben. Ha akkora szél fúj, hogy azt... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes