3 kilométer hosszú menyasszonyi ruhát húzott végig a városon

hirdetes

Minden idők leghosszabb menyasszonyi ruhája

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a menyasszony igazán emlékezetessé tette élete legboldogabb napját. Ez olyan jól sikerült neki, hogy világszerte írtak róla az újságok, ami nem is csoda. Hisz kinek jutott volna eszébe egy három kilométer hosszú menyasszonyi ruhában végigsétálni a fővároson?

Menyasszonyi ruha

Bukarestben is megdőlt egy rekord egy hosszú esküvői ruhával, amiben egy hőlégballonon lebegett át az ara Románia fővárosa fölött. A különleges menyasszonyi ruha francia csipkéből és más különleges szövetekből állt, az elkészítéséhez pedig legalább három hónapra volt szükség és tíz varrónőre, akik meg sem álltak a munkával egészen addig, amíg el nem készült minden idők leghosszabb esküvői ruhája. A büszke ara mindössze másfél millió forintot költhetett erre a nagyszabású ruhakölteményre, amit a nagy napon egész Bukarestnek megmutatott.

Menyasszonyi ruha

Az esküvői ruha legalább 13 ezer ritka fajta gyönggyel van teleszórva és nemcsak egyféle textilből áll. A fátyol 3 kilométer hosszú, amit maga után húzott az egész városon és ami teljesen beborította Bukarest egyik körútját, amikor a menyasszony felemelkedett a hőlégballonnal. A ruha tervezőinek végül sikerült elérnie a célját és nemcsak hogy ez lehetett a világ egyik legemlékezetesebb esküvője, hanem a világ leghosszabb esküvői ruhája még be is került a Guinness Rekordok Könyvébe.

Menyasszonyi ruha

A varrónők összesen 1857 darab tűt használtak ennek a csodálatos ruhakölteménynek a megalkotásához és 150 tárcsát. Élmény lehetett ebben a ruhában modellt állni az esküvői fotókhoz, viszont a kényelemről inkább ne beszéljünk. A menyasszonyi ruha nem a kényelmességéről híres, pláne akkor, ha egy több kilométer hosszú fátylat vonszol maga után az ara végig a városon.

Menyasszonyi ruha

A szépségért néha meg kell szenvedni, a rekordok könyvéért pedig még annál is jobban. De a szenvedést nem kell mindig szó szerint érteni. Ezen a menyasszonyon például egyáltalán nem látszik, hogy túlságosan szenvedne.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Közbeszerzési referens

A közbeszerzési referens egy olyan szakma, melyre egyre nagyobb az igénye a cégeknek, hisz a... Tovább

Cirkáló

A cirkáló egy klasszikus, kecses tőkesúlyos vitorláshajó. Az utána szereplő szám a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 107

Átlagos értékelés: 4.7

divat