Ez a legveszélyesebb út a világon!

hirdetes

Oroszországban van a világ legveszélyesebb útja

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Oroszországban van a világ legveszélyesebb útja. Hihetetlen, hogy ez régen egy műút volt. Ma meg csak sár, káosz, balesetek és roncsok tarkítják.

Veszélyes út Oroszországban

Néhány éve választották meg a világ legveszélyesebb útjának a oroszországi Nyever folyótól egészen Jakutszkig tartó 1235 km-es szakaszt. Oroszország keleti felén található ez az út, mely az A-360-as nevet viseli.1924-től 1962-ig tartott az építése.Ez még nem is ok arra, hogy pokolinak nevezzük. De akkor miért nevezzük annak? Mi a baj vele?

 

Egyrészt az a baj, hogy itt nagyon sokat fagy. Az év nagy részében 0 fok alatt van itt a hőmérséklet,másrészt pedig a régen műútként üzemelő szakaszt manapság már csak föld és sár borít. Az út nagy részét tehát szinte áthatolhatatlan sár borítja. Az elképesztően erős orosz erőgépeken is kifog. Ez legjobban abban mutatkozik meg, hogy rengetegen végzik az “út” mellett, vagy a sárban elakadva.

hirdetes

 

Olyan komoly a probléma, hogy nyáron gyakran megromlik az árú a kamionokban, mert akkor a fennakadás erre, télen pedig az üzemeanyag elfogyása az éhezés fenyegeti azokat, akik kénytelenek erre jönni. Sajnos nem egyszer a sofőrök inkább felgyújtják a kamionjukat, mert nem bírják kivárni a mentőcsapatok érkezését. Elképesztő képeket mutatunk erről a szakaszról a következő oldalon. Döbbenet vár a tovább után!

 

Veszélyes út Oroszországban

 

 

 

 

 

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nautic 330 Club vitorlás hajó

A Nautic 330-as 2005-ben megjelent, még inkább családközpontú koncepciója. A hajótest 15... Tovább

Bókony

A bókony jelentése hajóborda. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 205

Átlagos értékelés: 5.0

érdekességek