Ez a legveszélyesebb út a világon!

Oroszországban van a világ legveszélyesebb útja

hirdetes
<

Oroszországban van a világ legveszélyesebb útja. Hihetetlen, hogy ez régen egy műút volt. Ma meg csak sár, káosz, balesetek és roncsok tarkítják.

Veszélyes út Oroszországban

Néhány éve választották meg a világ legveszélyesebb útjának a oroszországi Nyever folyótól egészen Jakutszkig tartó 1235 km-es szakaszt. Oroszország keleti felén található ez az út, mely az A-360-as nevet viseli.1924-től 1962-ig tartott az építése.Ez még nem is ok arra, hogy pokolinak nevezzük. De akkor miért nevezzük annak? Mi a baj vele?

 

Egyrészt az a baj, hogy itt nagyon sokat fagy. Az év nagy részében 0 fok alatt van itt a hőmérséklet,másrészt pedig a régen műútként üzemelő szakaszt manapság már csak föld és sár borít. Az út nagy részét tehát szinte áthatolhatatlan sár borítja. Az elképesztően erős orosz erőgépeken is kifog. Ez legjobban abban mutatkozik meg, hogy rengetegen végzik az “út” mellett, vagy a sárban elakadva.

hirdetes

 

Olyan komoly a probléma, hogy nyáron gyakran megromlik az árú a kamionokban, mert akkor a fennakadás erre, télen pedig az üzemeanyag elfogyása az éhezés fenyegeti azokat, akik kénytelenek erre jönni. Sajnos nem egyszer a sofőrök inkább felgyújtják a kamionjukat, mert nem bírják kivárni a mentőcsapatok érkezését. Elképesztő képeket mutatunk erről a szakaszról a következő oldalon. Döbbenet vár a tovább után!

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
érdekességek

Szótár

Ahoi

Az ahoi egy régi hajós üdvözlés. pl: Nemere, ahoi! Tovább

Árboccsúcs

Az árboccsúcs az árboc felső vége, mely speciális fémveret segítségével lehetővé... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.