Eladó A nagy Gatsby írójának luxusvillája, kukkantsatok be ti is!

hirdetes

Eladó A nagy Gatsby írójának luxusvillája

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az egykori tulajdonos nem más, mint F. Scott Fitzgerald, A nagy Gatsby írója, aki csak két évet élt itt, de ez a két év talán élete legemlékezetesebb időszaka is lehet.

A nagy Gatsby

F. Scott Fitzgerald, A nagy Gatsby írója 1922-24 között élt ebben a házban feleségével. Mindössze két év volt, de annál emlékezetesebb, ráadásul nemcsak az író számára. A Long Island-i ingatlan annak idején hatalmas bulik színhelyéül szolgált. Az írót szupergazdag szomszédok vették körül, akikkel néha kirúgott a hámból. Egyszer például a szobalány úgy talált rá az íróra egy Manhattani parti után úgy, hogy a pázsiton aludt. De nemcsak a bulizások miatt volt érdekes ez a hely, ugyanis Fitzgeraldnak volt egy olyan szomszédja, aki akkora hatást gyakorolt rá, hogy ő inspirálta A nagy Gatsby megírására.

 

Íme, a konyha:

Fitzgerald luxusvillája eladó

Régies stílus jellemzi:

Fitzgerald

A nagy Gatsby

A házban persze nem maradt minden ugyanúgy, ahogy hagyták és át is lett építve, de még így is megtartotta a maga varázsát. Hét hálószoba, hat és fél fürdőszoba, ínyenc konyha és egy hatalmas szoba található, extraként egy óriási második emeleti erkély és nagy parabola ablakok, duplagarázs és egy szintén hatalmas park – akárcsak bármely másik luxusvillában. Kicsit régies stílus jellemzi, ami arról árulkodik, hogy valamikor egy jelentős személy volt ennek a mesés ingatlannak a tulajdonosa.

 

Még egy kis ízelítő:

A nagy Gatsby

A jelenlegi tulajdonos 2008-ban vásárolta az ingatlant, ami akkor 4,5 millió dollárt ért, ami mára 3,9 millióra csökkent.

 

Végül az egyik elegáns hálószoba:

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vorlieck

A vorlieck a nagyvitorla (Gross) első éle. Tovább

Hangjelzések

Bár a vitorlázók többsége nem használ hangjelzéseket, a géphajók jelzéseinek... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 142

Átlagos értékelés: 4.7

érdekességek