A világ legdrágább konyhája, ahol nem volt akadáky a pénz

hirdetes

A legdrágább konyha a világon

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A konyha a lakás egyik legfontosabb része, főleg az ínyencek számára. Berendezése nem olcsó, de belegondoltál már abba, ha nem lenne akadály a pénz, hogyan nézne ki a konyhád? Mi most megtaláltuk a világ legdrágább konyháját!

Konyha
Ezt a konyhát Aldo Zilli sztárséf tervezte meg és készítette el, Londonban. De miért is olyan drága ez a konyha? Nos, mert olyan luxus kiegészítőkkel is fel van szerelve, mint a kristály munkalapok, réz falak és Swarowski kristályból készült csillár. Elképesztő ennek a konyhának a megjelenése, mert szinte minden szeglete a fényűzésről árulkodik. Látszik, hogy ennek a konyhának a felszerelésénél nem volt akadály a pénz, mert a tulajdonosa rendesen elengedte a fantáziáját és látszik, hogy megvalósította álmai konyháját - viszont mindezt szolidan és elegánsan tette!
Konyha
Ennek a konyhának az ára 1,6 millió dollár, azaz több, mint 360 millió forint. És ha valaki ilyet szeretne, legalább 8 hónapot kell rá várnia – hiszen minden részletesen és aprólékosan megtervezett és kidolgozott. A készülékeket pedig a német Gaggenau cég szolgáltatja. Ez a konyha szinte már művészet!
Konyha

A konyhának minden egyes tartozéka rendkívül aprólékos és minden egyes részlete nagyon drága. Amikor az ember belép ebbe a konyhába, érzi, hogy egy olyan helyen van, ami valahogy más, mint a többi. De csak akkor fedezi fel, hogy mi a különség, amikor közelebb lép és szemügyre veszi az aprólékosan kidolgozott részleteket.

Konyha

Ebben a konyhában ráadásul a főzés is nagyon kényelmes, mivel minden kézre esik és az ember jól tud forogni a konyhában.

Forrás: dailymail.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Bum

A bum meghatározását lásd a nagyvitorlarúd szótárszónál. Tovább

Céges évzáró rendezvény

A céges évzáró rendezvény esetén kifejezetten fontos a tökéletes helyszín megtalálása,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 156

Átlagos értékelés: 5.0

divat