Enyhén szólva borzongató élmény lehet itt hintázni

hirdetes

Hegyi hinta adrenalinfüggőknek

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A hinta olyan félelmetes, hogy még a saját feltalálója, Steve Beckley se mer rá felülni. Jobban mondva egyszer kipróbálta, de úgy döntött, hogy elég is volt neki.

A legfélelmetesebb hinta a világon

A hinta az Egyesült Államokban, azon belül is Colorado államban található a Glenwood kalandparkban. A hinta neve Kanyon Hinta, ami valamilyen szinten utal arra, hogy mire vállalkozik az, aki felmerészkedik rá. Magyarán a hinta a kanyon fölé épült, ahonnan az ember megcsodálhatja a gyönyörű kilátást néhány rémisztő lengés közben.

 

Nem véletlenül nevezik ezt a találmányt a világ legfélelmetesebb hintájának. Ugyanis aki bevállalja, az 400 méter magasan fogja lógatni a lábát a Colorado folyó felett. Az az élmény, amikor a vidámparkban megborzongunk a hullámvasúton, vagy az Ikarus hintán a magasságtól, semmi ehhez képest. Ezt a hintát adrenalinfüggőknek találták ki.

 

A legfélelmetesebb hinta a világon

Ennek az őrült hintának az értelmi szerzője, Steve Beckly is csak egyszer merte kipróbálni találmányát, viszont utána úgy döntött, hogy ennyi elég is volt belőle. Azóta csak távolról nézi, ahogy a többi, gyanútlan vendég kipróbálja ezt a félelmetes hintát és biztos, hogy egy csöppet sem irigyli őket. Bár a hinta egyáltalán nem életveszélyes, de azért nem lehet valami megnyugtató élmény belenézni a csaknem fél kilométeres mélységbe.

 

A legfélelmetesebb hinta a világon

A hintát szó szerint adrenalinfüggőknek találták ki. Az biztos, hogyha valaki nagyon fél a magasságtól, az messzire el fogja kerülni ezt a hintát - de lehet, hogy még azok is, akik amúgy kevésbé félnek. Viszont annyit elmondhatunk, hogyha valaki le szeretné győzni a félelmeit, arra ez a játékszer kitűnően alkalmas.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
sport
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 205

Átlagos értékelés: 4.8