A világ leghíresebb nevezetességei, ahogy még soha nem láttad őket

hirdetes

A világ leghíresebb nevezetességei, ahogy még nem láttad őket

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Galériánkban most a világ leghíresebb nevezetességeit láthatod. Biztosan elcsépelt téma már, azonban most különleges megvilágításban és művészi fotókon jelennek meg azok, ahogyan még biztosan nem láthattad őket. Minden fotópár ugyanarról a nevezetességről készült, csak a perspektíva más, ami miatt hol kisebbnek, hol nagyobbnak tűnhetnek.

Nevezetesség

Maga a perspektíva sokat változtathat egy épület megjelenésén, ami igaz fényképezéskor is. Persze a Brandenburgi kapu vagy a Rushmore Hegy hatalmasak, de aprónak is tűnhetnek nagyobb perspektívában vizsgálva.

A képek kompozíciójukkal azt is szemléltetik, hogy az hogyan tudja befolyásolni azt, amit a fotós lát, vagy láttatni szeretne. A Taj Mahalt szinte mindig szemből fotózzák, de ha az ember mögé néz, azonnal láthatja a mögötte elterülő szemétkupacokat. Aki még a Niagaránál sem járt, úgy képzeli, mint egy gyönyörű erdőkkel körülvett vízestét, miközben rengeteg épület a szomszédja, amiket egy szikla szélére építettek.

hirdetes
Persze ezek a fotók se csökkentik a látnivalók értékét. Az Akropolisz, a Diadalív vagy New York Central Parkja mind jobban néznek ki a második fotóikon, és egyeseken látható, hogy egyes látványosságok mennyire központi szerepet kapnak városukban.

NevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetesség
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Yacht v. Jacht

Yacht v. Jacht: nagyobb méretû (luxus) túrahajó Tovább

Préselés

Préselésnek hívjuk, ha szél ellen vitorlázunk (kreuzolunk) és jobban szél felé tartunk a... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 166

Átlagos értékelés: 4.8

utazás