A világ leghíresebb nevezetességei, ahogy még soha nem láttad őket

hirdetes

A világ leghíresebb nevezetességei, ahogy még nem láttad őket

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Galériánkban most a világ leghíresebb nevezetességeit láthatod. Biztosan elcsépelt téma már, azonban most különleges megvilágításban és művészi fotókon jelennek meg azok, ahogyan még biztosan nem láthattad őket. Minden fotópár ugyanarról a nevezetességről készült, csak a perspektíva más, ami miatt hol kisebbnek, hol nagyobbnak tűnhetnek.

Nevezetesség

Maga a perspektíva sokat változtathat egy épület megjelenésén, ami igaz fényképezéskor is. Persze a Brandenburgi kapu vagy a Rushmore Hegy hatalmasak, de aprónak is tűnhetnek nagyobb perspektívában vizsgálva.

A képek kompozíciójukkal azt is szemléltetik, hogy az hogyan tudja befolyásolni azt, amit a fotós lát, vagy láttatni szeretne. A Taj Mahalt szinte mindig szemből fotózzák, de ha az ember mögé néz, azonnal láthatja a mögötte elterülő szemétkupacokat. Aki még a Niagaránál sem járt, úgy képzeli, mint egy gyönyörű erdőkkel körülvett vízestét, miközben rengeteg épület a szomszédja, amiket egy szikla szélére építettek.

hirdetes
Persze ezek a fotók se csökkentik a látnivalók értékét. Az Akropolisz, a Diadalív vagy New York Central Parkja mind jobban néznek ki a második fotóikon, és egyeseken látható, hogy egyes látványosságok mennyire központi szerepet kapnak városukban.

NevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetességNevezetesség
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

RC 44 vitorlás hajó

 RC 44 vitorlás hajó Az RC 44 egy kis vízkiszorítású, magas színvonalú One... Tovább

Stagreiter

Stagreiter - orrvitorlakapocs (=lovas) Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes