A legveszélyesebb híd a világon!

hirdetes

Ez a legveszélyesebb híd a világban!

tp
hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

 

Most megmutatjuk a világ a legveszélyesebb hídját. Te át mernél rajta menni? 

Nagyon veszélyes ez a híd

 

Nem egy lehetetlen vállalás, hiszen csak 570 méter hosszú az egész, de átkelni rajta nem egy egyszerű művelet. Szibériában van ez az átkelő, mely a Vitim-folyó felett ível át. Ez a majdnem 2000 km hosszú folyó a térség keleti felén található, már bőven Oroszország ázsiai részén.

 

Visszatérve a hídra: már a látványa sem túl szívderítő, hiszen nagyon rozoga. Gondoljunk csak bele: egy autónyi széles az egész, melynek korlátja nincsen. ( Az milyen lehet, ha mondjuk két kocsi a nagy ködben csak a híd felénél veszi egymást észre?)  A burkolat nem aszfalt, hanem mint a régi Erzsébet hídnak. Csak az körülbelül 50 évvel ezelőtt volt, ez meg most, a jelenben van. A fa néhol be van szakadva, így tényleg szinte semmi sem tudja megállítani a zuhanást a 15 méteres jeges vízbe.

hirdetes

 

Nagyon veszélyes ez a híd

 

A képeken is látszik, hogy néhol csak fa pallók segítségével tud az ember átkelni a hídon, ahol a néha tomboló nagy szél sem könnyíti meg az életet.A legszebb az az egészben, hogy ki is van rá írva, hogy mindenki csak saját felelősségre használhatja. 

 

 

Itt pedig egy videó róla:

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Kiel

A kiel(ejtsd: kíl) a hajó tőkesúlya. A kielt nem lehet felhúzni, a hajót ellensúlyozza,... Tovább

Michael Maier

Michael Maier vitorlázó bemutatása Michael Maier cseh származású vitorlázó. Finn és... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes