Járd körbe a világot egy nap alatt - MINIMUNDUS

hirdetes

A világ kicsinyített mása Karintiában - MINIMUNDUS

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A MINIMMUNDUS a Wörthersee mellett található miniatűr világ, amelyet megközelítőleg 150 híres építmény modellje alkot. Hacsak nem vagy időutazó vagy nem tudsz teleportálni, máshogy nem fogod tudni meglátogatni a Sydney Operaházat, az Eiffel-tornyot, a Taj Majalt, a Szabadságszobrot és a Szent Péter egyházat egy nap alatt.

MINIMUNDUS - A világ kicsinyített mása

Guliverként Kartintiában

A MINIMUNDUS építményei mind hatalmas odafigyeléssel és precizitással készültek 1:25-ös kicsinyítésben, de ami még ennél is meglepőbb, hogy a legtöbb esetben az eredeti építmény alapanyagait használták fel a modellek építésénél is. A készítők nem viccelnek, saját műhellyel rendelkeznek a park mellett, amelyben tapasztalt modell-építők dolgoznak és dolgozzák ki az épületek legapróbb részleteit, utcai lámpákat, díszítőelemeket, redőnyöket, szobrokat, homlokzati elemeket, mindent.

 

 

A parkban nem csak épületek, de különböző működő modellek is találhatók, mint a különböző vonatjáratok, amelyek vonalanként 5000 km-t tesznek meg minden évben, vagy a különösen sikeres űrhajó, ami minden órában az új világot célozza meg.

hirdetes

 

A MINIMUNDUS meglátogatásával nem csak maradandó élményben lesz részünk, de a Karintiában élő fiatalokat is támogatjuk, mivel a park a SAVE THE CHILDREN jótékonysági szervezet része és annak bevételét a rászoruló gyerekek és családok kapják, ami igazán nemes gesztus.

 

 

A park egyik újdonsága a 2014-es évben a Pyramidenkogel torony, ami a Wörthersee fölé magasodó kilátótorony. A 851 méteres magasságban elhelyezkedő torony 100 méter magas, tiszta időben Karintia nagy része látható róla, és egy igazán izgalmas meglepetést is rejteget: a toronyból való lejutást egy csúszda biztosítja. A csúszda összesen 52 méter magas, hossza 120 méter és a rajta való lecsúszás 30 másodpercet vesz igénybe. Csak összehasonlításképp, ez egy aquapark átlagos csúszdájánál is 10 másodperc.

hirdetes

 

Ha érdekel milyen varázslatos ez a miniatűr világ és szeretnéd meglátogatni, gyere velünk! Kattints ide és tekintsd meg kedvező ajánlatunkat!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 231

Átlagos értékelés: 5.0

utazás