A vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyított

hirdetes

A vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyított

SF
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Alex Thomsont joggal nevezhetjük a vitorlázás vagy az óceán James Bondjának, hiszen gyakran lepi meg a világot olyan videókkal, amikben tökéletesen szabott Hugo Boss öltönyében egészen elképesztő és nem mindennapi mutatványokat visz véghez.

A vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyított

The Keel Walk

A 37 éves Alex Thomson 2 évvel ezelőtt mutatványa a The Keel Walk volt, aminek keretében a kielre sétált ki. Különböző változókat, mint a szél és a víz mozgását számba véve lesz csak igazán veszélyes a dolog. Az irányt és minden egyes mozzanatot pontosan kellett meghatározni a trükknél. Amint a legénység kb. 70 fokos szögbe dönti a vitorlást, Mr. Thomsonnak szűk egy perce van rá, hogy egy jet-skiről a kielre másszon és megigazítsa nyakkendőjét. Ha ez nem sikerült tökéletesen, a nagyjából 16 km/h-val mozgó és 4 tonnás kiel találja el Alex Thomsont, ami körülbelül olyan, mintha az embernek neki menne egy elefánt. Ez a mutatvány Thomson úrnak két alkalommal is sikerült.

hirdetes

 

 

NÉZD MEG AZ ELKÉPESZTŐ KÉPEKET A MUTATVÁNYRÓL, KATT A NAGYOBB NÉZETÉRT A KÉPEKRE!

 

 

The Mast Walk

Ha már ekkora sikert aratott a mutatvány, Mr. Thomson úgy gondolta, ismét bizonyítani szeretne. A kellékek adottak voltak, maradt a megdöntött vitorlás és az öltöny is, egy dolog változott, az irány, ugyanis Alex Thomson most nem a kielre mászott ki, hanem a megdöntött hajó árbocának végére. Ez azt jelenti, hogy a fentebb említett körülmények között kellett végigmásznia a 30 méteres árbocon, hogy onnan az óceánba ugorhasson.

 

 

Neked melyik mutatvány tetszik jobban?

A vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyítottA vitorlázás James Bondja, Alex Thomson ismét öltönyben bizonyított
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Negatív csapás

 Cirkálásnál a céltól távolodó, de magasságot gyûjtõ szakasz. Tovább

Vacsora Budapesten

Nincs egyszerű dolgunk, ha tökéletes vacsorahelyszínt keresünk Budapesten, hiszen mára már... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 213

Átlagos értékelés: 4.9

tenger,óceán