Vitorlázók a Veszprém megyei gátszakadás károsultjaiért

hirdetes

Adománygyűjtés a gátszakadás károsultjai részére

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Vitorlázás.hu és az Abfox Vitorlás iskola gyűjtést szervez a veszprém megyei gátszakadás károsultjainak megsegítésére. Ezúton hívjuk fel a vitorlás társadalom figyelmét az október első hetében történt katasztrófára és kérünk mindenkit, akinek módjában áll segítse a rászorulókat nem anyagi jellegű felajánlásaival.

Gátszakadás, katasztrófa

Vitorlázók a Veszprém megyei gátszakadás károsultjaiért

 

2010. október 4-én az Ajka melletti iszaptároló gátszakadása következtében vörösiszap öntötte el a Veszprém megyei Kolontárt. Az árhullám több környező települést is elért, a katasztrófának több halálos áldozata és sebesültje van.  Az iszapömlés által legjobban sújtott területekről a lakóknak 2 óra alatt kellett összeszedniük értékeiket. A lakások lakhatatlanná váltak, a lakók elvesztették értékeiket.

 

Devecseren 400 házat öntött el a maró hatású, nehézfémekkel szennyezett ipari hulladék .A szakértők ökológiai katasztrófáról beszélnek. Több száz embernek kellett ideiglenesen , vagy végleg elhagynia otthonát. A segélyszervezetek folyamatosan támogatják az elkeseredett , otthonukat elvesztő lakókat, de további segítségre van szükségük........

hirdetes

Az adományozás részletei

 

 Oszd meg Te is a Facebookon, Twitteren ismerőseiddel ezt a hírt, segíts ezzel is!

Minél több emberhez eljut ez a hír, annál többet tudunk segíteni! Fent a megosztók linknél oszd meg kérlek Te is ismerőseiddel ezt a hírt, hogy értesüljenek az adománygyűjtésről! Ha mással nem tudsz, legalább ezzel segíts!

Köszönjük!

Forrás: www.abfox.eu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Laser

Laser vitorlás hajó története 1970-ben tervezte Bruce Kirby. A Laser nagyon hamar... Tovább

Russel Coutts

 Russel Coutts Russel Coutts Új Zélandon, Wellingtonban született 1962. március... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes