Ezt az ajándékot soha nem fogják elfelejteni! - Két testvér meglepő ajándéka

hirdetes

Felejthetetlen ajándék

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ez a két testvér egy olyan ajándékkal lepte meg szüleit, amit szerintem soha nem fognak elfelejteni! Olyan fotósorozatot készítettek nekik, amiken gyerekkori képeik szerepelnek újragondolva. A végeredmény egyszerre aranyos, meglepő, kicsit morbid és vicces, de éppen ezért nagyon egyedi.

Ajándék

Szerintem ez a legaranyosabb ajándék, amit két testvér készíthet a szüleinek házassági évfordulójuk alkalmára! Amikor közeledett a szüleik házassági évfordulója, Matthew és James, a két testvér valami olyan meglepetést szerettek volna kitalálni, ami örömet okoz és nem csak egy bonbon, vagy egy új nyaklánc, amit a kötelező ajándékozások alkalmával szoktak adni egymásnak a rokonok. A két testvér valami teljesen egyedi és személyes jellegű ajándékkal szerette volna meglepni szüleit. Nos, szerintem egyáltalán nem vallottak kudarcot! Első körben elővették gyerekkori fotóikat, amiken még kicsik voltak és elkezdték újragondolni őket. A végeredmény elképesztő lett!

Ajándék

Matthew és James fogták a gyerekkori fotóikat és  így felnőttként újra elkészítették őket ugyanabban a ruhában és ugyanabban a helyzetben, mint amikor még két kisgyerek voltak. A képek egyszerűen zseniálisak lettek! Nagyon humorosak, mégis annyi kedvesség van bennük, hogy a szüleik biztos örültek ennek a személyre szóló ajándéknak.

Ajándék

Nagyon érdekesen fest a két felnőtt a régi, gyerekkori ruháikban, különösen úgy, hogy az egyiknek még tetoválásai is vannak. Érdekesen mutat egy ilyen macsó figura egy gyerekkori játékkal a kezében, a hatást pedig növeli a testvére a pandamacis tubussal. Nagyon aranyos ez az ajándék, bár nem ők az elsők, akik ilyen fotósorozatot csináltak, viszont az ötleteik egészen egyediek és viccesek.

 

Testvérek

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 224

Átlagos értékelés: 4.8

kreatív