Alfred Dunhill bemutatta a limitált kiadású Sentryman Swarovsky gyémánt töltőtollat

hirdetes

A legdrágább toll

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Sentryman Swarovski Gyémánt töltőtoll az egyik legdrágább toll azok közül, amiket mostanában piacra dobtak, és amely a két luxus márka együttműködésének eredményeképpen született. 

Exkluzív gyémánt töltőtoll

Alfred Dunhill és a Swarovski kristály közös alkotása ez a gyönyörű íróeszköz. Ez a toll rászolgál arra a mondásra, miszerint a toll nemesebb a kardnál is. A kristályokkal díszített toll olyan művészi alkotás, amely bármelyik gyűjtő kollekciójának méltó darabja lehet. Az exkluzív kreáció megfelelő ihletés lehet ahhoz, hogy végre papírra vesse gondolataidat a szerencsés tulajdonos.

Exkluzív gyémánt töltőtoll

Az exkluzív toll fontos design eleme a gyémántokkal kirakott kupak. A toll teste tökéletes ellentéte a csillogó kupaknak, hiszen teljes egészében fekete kristállyal borított. A design, a kézimunka és az alapanyagok kiválasztása mindenképpen egyedülállóságot kölcsönöznek a tollnak.

Exkluzív gyémánt töltőtoll

Az exkluzív design limitált kiadást is jelent, a tervek szerint mindössze 112 darabot gyártanak ebből a luxus kiegészítőből. Az igencsak drága toll lakkdobozban kerül forgalomba, egyedi azonosítószámmal ellátva. Egy valóban gyűjtői darabnak mondható toll készült el, amelyik az idő előrehaladtával valószínűleg csak egyre értékesebb lesz. Habár már most is értékesnek tekinthető, figyelembe véve 5000 dolláros árát. De mivel csak limitált darabszámban kapható, jobb, ha időben megrendeled, hogy ne érhessen csalódás.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Bavaria 32

Bavaria 32 - Kötélzet és vitorlázat Nagyvitorla konvencionális... Tovább

ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM

  ÉLELMISZER-, VEGYIÁRU ÉS GYÓGYNÖVÉNY ELADÓ TANFOLYAM Az élelmiszert... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes