Fejlesztik az alsóőrsi strandot

hirdetes

További fejlesztések jönnek Alsóőrsön!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az egyik legnépszerűbb strand a Balatonnál az alsóőrsi. Hogy ez így is maradhasson, ezért a fejleszteni kell. Szerencsére ezt mindenki így gondolja, így megkezdődnek a munkálatok.

Alsóőrs strand: ismét fejlesztések várhatóak

 

A Balaton egyik, ha nem a legnépszerűbb strandja az alsóőrsi, hiszen minden nyáron 150 ezren keresik fel az itteni strandot. Szerencsére folyamatosak a fejlesztések. Az idei évben ráadásul családbarát fejlesztések indulnak.

 

 

Nem lehet elég korán elkezdeni a munkálatokat, ezért már tavaly ősszel megkezdték a felkészülést az idei szezonra.  Első körben a régi járdát térkövezték le ott, ahol már tarthatatlan volt az állapot.Tavasszal pedig egy 45 millió Ft-os projekt keretében megkezdődnek a még látványosabb beruházások.Mint írtuk, családbarát fejlesztésekkel készülnek, ami azt jelenti ez esetben, hogy a régi  és valljuk be eléggé kopottas játszótér helyén egy új szerkezetű, az európai normáknak maximálisan megfelelő rész épül a gyerekek számára.

hirdetes

 

hirdetes
Alsóőrs strand: ismét fejlesztések várhatóak

Régóta volt már rá igény és idén végre megvalósul egy új, akadálymentes büfé. A szezon végén – a folyamatos fejlesztések keretében- megújulnak a sétányon az üzletek, melyek ezáltal sokkal komfortosabbak lesznek.

 

Alsóörs strand

 

Természetesen az esztékumot növelendő, a virágosítás sem fog elmaradni. Joggal vetődik fel az emberben, hogy mindig áremelés követi a fejlesztéseket. Bevallottan ez itt is megtörténhet, de hangsúlyozzák, hogy ez nem lehet jelentős mértékű. Fontos kihangsúlyozni ugyanakkor, hogy a parkoló továbbra is ingyenes lesz. A strand június elején nyit hivatalosan, májusban még nem szednek belépőt

Alsóőrs strand: ismét fejlesztések várhatóak

Itt a jó idő, már májusban strandolnak az alsóörsi strandon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Árboccsúcs

Az árboccsúcs az árboc felső vége, mely speciális fémveret segítségével lehetővé... Tovább

Russel Coutts

 Russel Coutts Russel Coutts Új Zélandon, Wellingtonban született 1962. március... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 171

Átlagos értékelés: 4.8

Balaton