Borult az Emirates csapata az America's Cup-on, de Ben Ainslie szerint ez volt a leg- „üdítőbb vitorlázásuk valaha”! :) Vitorlás hírek a világból.

hirdetes

Borultak a Kivik!

Lévi
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Borult az Emirates csapata az America's Cup-on, de Ben Ainslie szerint ez volt a leg- „üdítőbb  vitorlázásuk valaha”! :)

Borult az Emirates csapata az America's Cup-on, de Ben Ainslie szerint ez volt a leg- „üdítőbb  vitorlázásuk valaha”! :) Vitorlás hírek a világból.

Az Emirates Team New Zealandnak borulással kellett megbirkóznia az America’s Cup legutóbbi futamán, amit a kifejezetten erős szélnek köszönhettek.

 

Az America’s Cup eddigi legszelesebb napja nem telt események nélkül, ezek közül a leglátványosabb pedig kétségtelenül az Emirates Team New Zealand felbukása volt, még mielőtt átértek volna az indulóvonalon a nap utolsó versenyén.

 

A Kiwiknek meg kellett álniuk a Land Rover BAR miatt, ám ekkor csónakjuk a levegőbe emelkedett, mielőtt orral a vízbe csapódott volna. A legénység egy részének sikerült katapultálnia, de minden érintett jól van néhány vágást és horzsolást leszámítva.

hirdetes

 

A csónakról ez már nem mondható el: az árbóc és az elülső burkolat komolyabb károkat is szenvedett. A baleset az alábbi videóban látható:


 

 

Az Emirates Team New Zealand borulása a nap utolsó versenye elején történt, esős időben. Helmsman Peter Burling elismerte a hibát, de a többi csapat is azt vallotta, hogy ők maguk is így jártak volna ilyen körülmények között.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Akác

Azt mindenki tudja, hogy az illatos akácvirás és a belőle nyert méz milyen hasznos, ugyanakkor... Tovább

Michel Desjoyeaux

Michel Desjoyeaux vitorlázó életrajz   Nemzetiség: Francia Születési idő:... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 221

Átlagos értékelés: 5.0

hajó sport tenger,óceán verseny