„Besúgókat” buktatott le az America’s Cup Events és az Emirates Team NZ

Kövess minket facebookon!
Főoldal > „Besúgókat” buktatott le az America’s Cup Events és az Emirates Team NZ

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

„Besúgókat” buktatott le az America’s Cup Events és az Emirates Team NZ


2020/07/05

Az America’s Cup címvédő csapata, az Emirates Team New Zealand egy közleményt adott ki június 29-én, amely szerint olyan „besúgókat” buktattak le, akik állítólag „súlyosan becsületsértő és pontatlan, pénzügyi és szerkezeti célzatú vádakat emeltek az ACE és az ETNZ csapata ellen.”
 

„Besúgókat” buktatott le az America’s Cup Events és az Emirates Team NZ

Az besúgók konkrét pozícióit nem hozták nyilvánosságra, de úgy tűnik, hogy az America’s Cup Event (ACE) tagjai lehettek, ami az Emirates Team New Zealand rendezvényszervező részlege, és ami az America’s Cup szárazföldi rendezvényeiért felel. Az Emirates Team New Zealand maga a versenycsapat, az Auckalndi America’s Cup versenyeinek kezelését pedig a New Zealand Yacht Squadron intézi.

 

Nézegess képeket és videókat az Amerika Kupáról, kattints az alábbi fotóra, galéria nyílik!

 

 

A teljes közlemény szövege így szól:

 

„Hat hónappal ezelőtt az Emirates Team New Zealand és az ACE (America’s Cup Event Ltd) köreiben felmerült a gyanú, hogy besúgók lehetnek a rendezvényszervező részlegen (ACE), és ezeket a gyanúkat sikerült is megerősíteni, amikor nemrégiben nagyon bizalmas és érzékeny információkat kaptunk vissza Európából.

 

Az Emirates Team New Zealand központjához hozzáférő besúgók indítékát egyelőre nem sikerült tisztázni.

 

Mindemellett, ezek az emberek súlyosan becsületsértő és pontatlan, pénzügyi és szerkezeti célzatú vádakat emeltek az ACE és az ETNZ csapata ellen.

 

Ezek a vádak egyáltalán nem fedik a valóságot.

 

A besúgók szerződéseit azonnali hatállyal felmondtuk.

 

Habár a vádak alaptalanok, az MBIE-nek nincs más választása, mint tovább nyomozni az ügyben, annak ellenére, hogy szerintünk a besúgók indítéka rendkívül gyanúsak.

 

Folyamatosan együtt dolgozunk az MBIE-vel, hogy minél hamarabb megoldhassuk a fennmaradó problémáinkat velük.

 

Az Emirates Team New Zealand és az ACE nem fogja hagyni, hogy ez meggátoljon bennünket az America’s Cup megvédésében, vagy abban, hogy megtartsuk ezt a nagyszerű rendezvényt idén nyáron.”

 

A történetet Todd Niall, az America’s Cup egyik hosszútávú riportere tette közzé a Stuff.co.nz-n, (IDE kattintva érheted el). 
 


tenger, óceán verseny vitorlázásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Abdrift

Az abdrift a hajó oldalra való sodródása, csúszása.

Gitana 11

Gitana 11 vitorlás hajó leírás történet A hajót 2001-ben építették, akkor még...

Látszólagos szél

Mozgó hajón a valódi szelet a menetszelünk élesebbé teszi, mozgó hajóra mindig a...

Baum

Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének...

Detre Diána

Név: Detre Diána Detre Diána születési hely/idő: Budapest, 1983. november....
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt. Ha pedig Balatonfüreden konferencia helyszín érdekel, akkor a Vinifera 5* Superiort ajánljunk! 

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.