Amerikában szó szerint minden jéggé fagyott - Életképek

hirdetes

Amerika szó szerint megfagyott

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amerikába péntek este megérkezett az újabb hidegfront és megdőlt a hideg rekord. Sok helyen a -26 fokot is eléri a hőmérséklet. A városokban megállt az élet, mert szó szerint minden jéggé fagyott.

Amerika

Amerikában jelenleg szó szerint minden megfagyott. A hőmérséklet csaknem 20 fokkal kevesebb, mint amit általában megszoktak, tehát abszolút nem nevezhető normálisnak és a lakosok is nehezen viselik. Az emberek szinte ki se mozdulnak az utcára, csak az ablak mögül lesik az utcákon tornyosuló hóhegyeket. Az USA keleti tengerpartján ameddig a szem ellát, csak havat és jeget találunk. Most mutatunk néhány érdekes életképet ezekből a megfagyott amerikai városokból.

 

-17 fok jeges széllökésekkel, sőt, néhol a hőmérséklet még a -25 fokot is eléri. Az időjósok bár nem tévedhetetlenek, most sikerült fejen találniuk a szöget, ugyanis a péntek estére várt hidegfront megérkezett és megdőlt a hideg rekord, ami azt jelenti, hogy Amerikában most olyan hideg van, mint amilyen már 20 éve nem volt. A meteorológusok szerint február 20-án volt a leghidegebb, bár ez mit se segít a helyzeten. A képen egyébként a New York-i Bryant Park-béli szökőkutat láthatjátok, aminek a látványa mindent elárul arról, hogy milyen állapotban vannak a városok.

Amerika

A kanadai határon található Niagara-vízesést szintén nem kímélte a zord időjárás: több mint 150 ezer tonnányi megfagyott víz roppanhat össze bármelyik pillanatban, a hatalmas vízesés ugyanis teljesen megfagyott. Viszont így a Niagara-vízesésből igazán érdekes látványosság lett, már ha valaki bírja a hideget.

 

Néhány helyen egészen különös életképeket láthatunk, amik eddig teljesen szokatlanok voltak. Voltak, akik gödröket ástak a méteres hóban és a közepén tüzet gyújtottak, hogy bográcsoljanak egy jót. Néha már az is megvisel minket, ha csak pár fokkal süllyed nulla alá a hőmérséklet, ott viszont már több napja -20 fok van, amit muszáj valahogy elviselniük. Néha nem árt lazán venni az életet.

Amerika

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Csacsihal

Mi az a csacsihal?   Lásd hekk. Tovább

Cirkálás

A cirkálás, vagy más néven kreuzolás a szél ellen történő vitorlázás, cikk-cakk vonalban. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes