Amerikában szó szerint minden jéggé fagyott - Életképek

hirdetes

Amerika szó szerint megfagyott

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Amerikába péntek este megérkezett az újabb hidegfront és megdőlt a hideg rekord. Sok helyen a -26 fokot is eléri a hőmérséklet. A városokban megállt az élet, mert szó szerint minden jéggé fagyott.

Amerika

Amerikában jelenleg szó szerint minden megfagyott. A hőmérséklet csaknem 20 fokkal kevesebb, mint amit általában megszoktak, tehát abszolút nem nevezhető normálisnak és a lakosok is nehezen viselik. Az emberek szinte ki se mozdulnak az utcára, csak az ablak mögül lesik az utcákon tornyosuló hóhegyeket. Az USA keleti tengerpartján ameddig a szem ellát, csak havat és jeget találunk. Most mutatunk néhány érdekes életképet ezekből a megfagyott amerikai városokból.

 

-17 fok jeges széllökésekkel, sőt, néhol a hőmérséklet még a -25 fokot is eléri. Az időjósok bár nem tévedhetetlenek, most sikerült fejen találniuk a szöget, ugyanis a péntek estére várt hidegfront megérkezett és megdőlt a hideg rekord, ami azt jelenti, hogy Amerikában most olyan hideg van, mint amilyen már 20 éve nem volt. A meteorológusok szerint február 20-án volt a leghidegebb, bár ez mit se segít a helyzeten. A képen egyébként a New York-i Bryant Park-béli szökőkutat láthatjátok, aminek a látványa mindent elárul arról, hogy milyen állapotban vannak a városok.

Amerika

A kanadai határon található Niagara-vízesést szintén nem kímélte a zord időjárás: több mint 150 ezer tonnányi megfagyott víz roppanhat össze bármelyik pillanatban, a hatalmas vízesés ugyanis teljesen megfagyott. Viszont így a Niagara-vízesésből igazán érdekes látványosság lett, már ha valaki bírja a hideget.

 

Néhány helyen egészen különös életképeket láthatunk, amik eddig teljesen szokatlanok voltak. Voltak, akik gödröket ástak a méteres hóban és a közepén tüzet gyújtottak, hogy bográcsoljanak egy jót. Néha már az is megvisel minket, ha csak pár fokkal süllyed nulla alá a hőmérséklet, ott viszont már több napja -20 fok van, amit muszáj valahogy elviselniük. Néha nem árt lazán venni az életet.

Amerika

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 136

Átlagos értékelés: 5.0

utazás