Amerikában jégkásává fagyott az óceán, bizarr látvány - Képek

hirdetes

Amerikában jégkásává fagyott az óceán

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Az Amerikai Egyesült Államokat az utóbbi időben nem kímélte a tél. Viszont nemcsak a szárazföldön akadtak gondok, hanem a tengereken is. Egyes helyeken szinte jégkásává fagyott az óceán.

Amerika

Amerikában az utóbbi időben kifejezetten kemény volt a tél, a hőmérséklet sok helyen -40 fok alá süllyedt, ami nemcsak a lakosságot viseli meg, hanem elég furcsa természeti jelenségeket is produkál. Az északi államokat, mint például Massachusetts, nemcsak a méteres hó temette maga alá, de szó szerint minden megfagyott, még az óceán is. Annyira hideg van, hogy az óceán vize szinte jégkásává alakult, így most jeges hullámok mossák Nantucket partjait. A fotókat Jonathan Nimerfroh készítette.

 

Amikor a képek készültek, a parton éppen -20 fok volt. A környéken nagy hagyománya van a halászatnak és a szörfözésnek. A helyiek azt állítják, hogy még soha nem tapasztaltak ehhez fogható jelenséget.

 

óceán

Amerika

A képek tökéletesen megmutatják, hogy mennyire kemény volt az idei tél az Egyesült Államokban. A megfagyott óceán úgy fest, mintha a fotók az Északi-sarkon készültek volna. Úgy látszik, megelégelte a Föld a mértéktelen környezetszennyezést és most a természet visszavágott. A csapból is az folyik, hogy védjük a környezetet, de senki nem tanul belőle addig, amíg meg nem történik a baj.

 

óceán

Forrás: daylimail

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Felhúzókötél

A hajó vitorlázatát az árbocra felhúzókötelekkel oldják meg. a nagyvitorlát a... Tovább

Balatonfűzfő - BS Fűzfő Kikötő

A balatonfűzfői BS Fűzfő Kikötő közforgalmú,a csatorna keleti partján 116 hajó... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes