Az egyedülálló Anatstasia luxusjacht

hirdetes

Anatstasia luxusjacht

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A hajót ugyan 2008-ban gyártották, viszont az értéke még mindig nagyon magas, ami nem véletlen, ugyanis egy valóban egyedülálló luxusjachtról van szó, ami arra is alkalmas, hogy akár több időre is kiruccanjunk vele a tengerre.

Anatstasia jacht

Az Anatstasia nevű szuperjacht 2008 óta létezik az Oceanco hajógyárnak köszönhetően és a 2008-as Monaco Yacht Show-on is az élvonalban szerepelt. A hajó külsejét és belsejét Sam Sorgiovanni tervezte meg. A jacht kifejezetten hosszú, legalább 75 méter és a vízi sportokban, és luxusjachtként is egyaránt remekel. A dizájnra jellemző a lendületesség és a hajlított vonalak, amik még nagyobb egyediséget adnak a hajónak. A jachtnak van néhány olyan funkciója is, ami egy igazi luxusjacht alapkelléke: vagyis csakis kényelem és szórakozás célját szolgálja. Ilyen a diszkó, az edzőterem, az úszómedence, sőt, még egy színpad is található rajta, ha netán valaki élő zenére szeretne mulatni a tengeren.

Anatstasia jacht

A hajó remekül alkalmas egy hosszabb távú utazásra, ugyanis nemhogy elsősegély csomagok, de egy jól felszerelt orvosi rendelő is található benne. A lakosztályok a felső emeleteken vannak, amik szintén tágasak és kényelmesek. Nem is csoda, hogy ilyen magsas ennek a hajónak az ára még a mai napig is: csaknem 157 millió dollár.

Anatstasia jacht

A jachtnak továbbá van egy olyan funkciója is, ami valóban egyedülálló, ugyanis egy egész búvárkodó rendszer található benne víz alatti kommunikációs eszközökkel. Így a búvárkodást kedvelők igényei is ki vannak elégítve.

Anatstasia jacht

A jachtnak nemcsak a külseje, a stílusa és a felszereltsége kiváló, hanem egyéb adottságai se maradnak el a remekbe szabott külső mögött. A hajó maximális sebessége 21 csomó, átlagos sebessége pedig 15 csomó.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Száling

A száling az árboc merevítő keresztrúd. A szálinggal állíthatjuk árbocunk görbületét is. Tovább

Svert

Jolle típusú vitorlások leengedhető "uszonya", amely az oldalsodródást... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 114

Átlagos értékelés: 4.9

hajó