Az új Apple székházról

hirdetes

Áprilisban nyit az Apple hihetetlen új központja!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Elképesztő, hogy milyen épületet álmodott meg az Apple. Ennél már csak az a hihetetlenebbb, hogy meg is valósították. Nézd meg Te is ezt a nem mindennapi épületet!

Hihetetlen adatai vannak az új Apple székháznak

A néhai Steve Jobs mutatta még be anno Cupertino város vezetőinek, hogy mit is álmodtak meg az új Apple székháznak. Hihetetlenek a tervek, melyek alapján szinte teljesen felépült ez a csoda. Mi pedig most be is mutatjuk. 

 

 

2016-ra tervezték, de csak idén májusban adják át ezt a hihetetlen épületet. Az előzetesen ígért 32 hónapos határidőt tehát jócskán felülmúlják a munkálatok. Figyeltek a környezettudatosságra, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy az erdeti 20%-os zöldövezeti arányt 80%-osra tornázták fel. Az épületet magát teljes egészében megújuló energia fogja ellátni.

hirdetes

 

Hihetetlen adatai vannak az új Apple székháznak

 

Természetesen mikor a kisváros vezetői elé Steve Jobs kiállt a tervekkel, nem keserettek el túlzottan. Csak az Apple évente 57 millió dollárt fog befizetni ingatlanadó gyanánt. A belső terek óriásiak lesznek. Óriási irodák és folyosók fogják jellemezni, melyek nagyérszt üvegfelületek által lesznek megvilágítva- beengedve a természetes fényt.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes

Szótár

Clemm

A Clemm jelentése kötélszorító. Tovább

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes