Egy magyar kutató szerint egy aszteroida közeledik a Föld felé

hirdetes

Aszteroida közeledik a Föld felé

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy magyar kutató, Dr. Judit Györgyey-Ries olyan jelenséget fedezett fel a világűrben, ami semmi jót nem ígér: egy aszteroidát, ami pont a Föld felé tart. Vajon egy újabb világ végével van dolgunk?

Aszteroida

Már annyi világvégén túl vagyunk, hogy szerintem senkit nem fog felkavarni ez a hír. Most egy magyar kutató, Dr. Judit Györgyey-Ries fedezett fel baljóslatú jeleket a világűrben egy texasi csillagvizsgálóból: egy 40 méter átmérőjű aszteroidát, ami éppen a Föld felé tart. Véleménye szerint az aszteroida 2017-ben érheti el bolygónkat, és ha becsapódik, hatalmas természeti katasztrófát okozhat. Hogy végül mi fog történni, az a jövő zenéje, viszont 2013-ban is becsapódott egy hasonló égitest Szibériába. A katasztrófa ugyan nem okozott világvégét, de 1200 sérültet vittek kórházba.

Aszteroida

Ez az aszteroida sokkal nagyobb, mint ami két évvel ezelőtt becsapódott a Földbe. Ha a kutató jóslatai beigazolódnak, akkor egy újabb természeti katasztrófa vár ránk. Bár a világvége egy kicsit túlzás, viszont abban reménykedhetünk, hogyha ez az aszteroida eléri a Földet, akkor valahova az óceán közepébe fog becsapódni és nem lakott területre. Az Európai Űrügynökség szerint viszont sok esély van rá, hogy az aszteroida elkerülje a Föld légkörét, így nagy valószínűséggel nem fog becsapódni.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
múzeum

Szótár

Beggelés

Az orrvitorla széllel szembeni elfordítása. Tovább

Balatonfűzfő - BS Fűzfő Kikötő

A balatonfűzfői BS Fűzfő Kikötő közforgalmú,a csatorna keleti partján 116 hajó... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 187

Átlagos értékelés: 4.8