Feltalálták az átlátszó kávét, ami nem hagy foltot a ruhán!

hirdetes

Feltalálták az átlátszó kávét!

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy Szlovákiában élő 26 éves fiatalember, Nagy Dávid találta fel az átlátszó kávét, ami pont úgy néz ki, mint egy pohár víz, vagy a vodka. Egyik előnyös tulajdonsága, hogy nem hagy foltot.

Kávé

Gondoltátok volna, hogy feltalálták az átlátszó kávét? Ráadásul ez nem kínai találmány, mint a legtöbb furcsaság, hanem egy Szlovákiában élő férfi, Nagy Dávid fedezte fel azt a különleges pörkölési technikát, amivel átlátszó kávét lehet készíteni. A receptről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a titok a pörkölésben van, de többet nem árultak el róla. A kávé viszont nemcsak azért számít újdonságnak, mert simán össze lehet keverni egy pohár vízzel, hanem van egy olyan előnyös tulajdonsága, ami a többi kávénak nincs.

Kávé

Rengeteg kávékülönlegesség létezik, viszont egyik se átlátszó. De ha nincs színe, akkor nemhogy nem hagy foltot, de a fogakat se színezi be, ami a kávéimádóknak hatalmas megkönnyebbülés. Szerintem az átlátszó kávéval új értelmet nyer a reggeli kávézás. Kíváncsi vagyok, mennyire lesz sikeres, mert ez valóban nagyon szokatlan.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-06-30

Idén is megrendezik Balaton északi partján a híres Zánkai Bornapokat!

2018-ban újra visszatér a már hagyománnyá vált Zánkai Bornapok. A balatonfüredi borhetek után a Zánkai Bornapok a második leghosszabb borhét a Balaton északi részén. A szervezők idén is számtalan izgalmas programmal készültek a borkóstoláson kívül is. Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy miért lesz érdemes Zánkára utaznod!

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

2018-07-01

Még ma ellátogathatsz a Balatonkenesére a Balaton Fesztiválra!

Már javában tart Balaton egyik legjobban várt fesztiválja, a Balaton Fesztivál. A rendezvényt 2018. június 29-e és július 1-e között rendezték meg idén. Ne csüggedj, hiszen a mai napon még ellátogathatsz a fesztiválra! Olvasd el cikkünket és tudd meg, hogy mivel készültek idén a szervezők és mit tartogat számodra még a vasárnap!

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

2018-07-04

A Balaton Sound új programot indított a biztonságos fesztiválozásért!

Ma elrajtolt az egyik legnevesebb hazai fesztivál, a Balaton Sound! A fesztiválozás szerelmesei idén is találkozhatnak a megszokott kiváló minőséggel, a legjobb zenékkel, tengernyi programmal és a gyönyörű Balatonnal. Az idei fesztiválon azonban kiemelt szerepet kap a biztonság is, melyet egy új programmal segítenek elő!

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

2018-07-04

A fesztiválok szerelmesei örömére idén is Balatonra érkezik a KeszthelyFeszt!

Keszthelyen 2018-ban is megrendezik az egyik legjobban várt balatoni eseményt, a KeszthelyFeszt fesztivált! Keszthely Zala megyében, a Balaton nyugati szegletében fekszik, ami előnyös helyszínt jelent turizmusára tekintve! Tudj meg többet az egyik legjobb balatoni fesztiválról! Olvasd el cikkünket, ha szeretnél többet is megtudni!

gasztronómia
hirdetes