2010-es szezon legjobb magyar női vitorlázója

hirdetes

Péch Fanni - Héjj Eszter kettős az év vitorlázónője

Balogh Anikó
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Péch Fannit és Héjj Esztert választotta a 2010-es szezon legjobb magyar női vitorlázójának a Magyar Vitorlás Szövetség Elnöksége. A Magyar Távirati Iroda felkérésére a hazai sportszövetségek 1964 óta minden esztendőben eldöntik kik sportágukban az év legjobbjai. Az MTI ennek eredményét december elején teszi közzé.

Legjobb magyar vitorlázónő

Péch Fannit és Héjj Esztert választotta a 2010-es szezon legjobb magyar női vitorlázójának a Magyar Vitorlás Szövetség Elnöksége

A Magyar Vitorlás Szövetség Elnöksége megválasztotta a 2010-es szezon év vitorlázóját és vitorlázónőjét, mely megtisztelő címet az idei évben a hölgyek között a Péch Fanni-Héjj Eszter kettős számára adományozta.
Péch Fanni és Héjj Eszter, azaz a Winddance Sailing Team a 420-as hajóosztályban versenyző fiatal tehetséges női páros, akik 2010-ben megnyerték az országos bajnokságot, valamint az osztály éves ranglistájának is élén végeztek megelőzve fiú vetélytársaikat. Nemzetközi szinten is szép eredményeket tudhatnak magukénak. Péch Fanni már másodszor nyerte el az év vitorlázónője címet; 2008-ban az optimist Európa-bajnokságon ezüstérmet szerzett, s az új hajóosztályban, 420-ban is az élmezőnyben versenyez. Héjj Eszterrel az ISAF Youth világbajnokságon az előkelő 11. helyen végeztek számos hazai győzelmük mellett. Fanni és Eszter ősztől átültek a 470-es kategóriába és megkezdték felkészülésüket külföldi edző és edzőpartner segítségével a női olimpiai osztályban.

 

Balogh Anikó
Sajtófőnök

Forrás: Magyar Vitorlás Szövetség

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 226

Átlagos értékelés: 5.0