Kiváló a Balaton vízminősége!

hirdetes

Idén is kiváló a Balaton vízminősége!

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezt sejtettük eddig is, de ez most nyert igazán nagy megerősítést: kiváló a Balaton vízminősége. És ezt nem mi, hanem az Európai Unió állítja!

Kiváló a Balaton vize!

 

Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség és az Európai Bizottság az unió országaira, valamint Svájcra és Albániára kiterjedő éves jelentést készített. Ebben felmérték a kontinens természetes tavainak és folyóinak vízminősgét. Egy egészen nagyszerű végeredmény jött ki, hiszen az lett a kimutatás eredménye, hogy európai természetes fürdőhelyek több mint 85 százaléka kiváló vízminőségű.

 

Minidg elgondolkozok azon, hogy ilyenkor mit is vizsgálnak egészen pontosan? Nos az indoklás úgy szól ,hogy a megvizsgált európai fürdőhelyek vizének minősége javarészt mentes az emberi egészségre és a környezetre ártalmas – háztartási szennyvízből vagy állattartásból eredeztethető “termékektől” – szennyezőanyagoktól. Az európai tengerpartok és fürdőhelyek vizeinek minősége javuló tendenciát mutat.” Hogy mi a helyzet pontosan Magyarországon és a legnépszerűbb fürdőzőhelyen, a Balatonon? Mutatjuk a részleteket a következő oldalon!

hirdetes

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Backbord

A Backbord (ejtsd: bekbord) kifejezést lásd a jobb csapás -nál. Tovább

Achterstag

Az achterstag egy hátsó árbocmerevítő drótkötél. Általában rövidítve csak achternek hívják. Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb vitorlázással kapcsolatos hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.