A nyár egyik legjobb kikapcsolódási lehetősége Balatonfüreden!

hirdetes

A nyár egyik legjobb kikapcsolódási lehetősége Balatonfüreden!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Örökmozgók vagyunk, mindig mindenhova mennénk, sportolnánk, az idei nyár egy részét Balatonfüreden töltjük, így adja magát, hogy ha már ott leszünk, akkor csináljunk valami érdekeset. Irány tehát paintballozni!

Paintballozz te is Magyarország egyik legjobb pályáján

 

A balatonfüredi paintballpálya nagyon jól lett kialakítva, tökéletesen felszerelt. Nagyobb és kisebb csapatok egyaránt élvezhetik a küzdelmet.

Különböző játéktípusokat választhatunk, egy önként jelentkezőt próbálhatunk „lelőni”, vagy éppen két csapatra bontva eshetünk egymásnak, de a tipikus zászlós hódítás is nagyon jó szórakozás, itt az a cél, hogy megkaparítsuk a zászlót, megtartsuk, és a várfokra kitűzzük.

 

A helyszínre érkezés után megkapjuk a felszereléseket, maszkot, kesztyűt, overallt, és természetesen a fegyvert, majd a lőszereket. Tudni kell, hogy a játék nincsen időhöz kötve, annyit lehet játszani, amennyit csak szeretnénk, vagy amíg bírja a muníció.

hirdetes

 

Aki nem tudná, mi az a paintball, elmondanánk, hogy ezt a játékot festékgolyót kilövellő fegyverekkel játsszák. Ezek a festékgolyók gömb alakú, elsősorban polietilén-glikolt és más nem mérgező, vízben oldható anyagokat, festékanyagokat tartalmazó zselatinkapszulák. Ehhez gáz- és sűrítettlevegő-kompressziós mechanizmusokon alapuló fegyvereket használnak. A fegyvereket nem puskának hívják, kerülendő a játék durvaságát sugalló nevet, hanem a nevük marker, ami angolul annyit jelent: megjelölő.

hirdetes

 

Június végén érkezünk a helyszínre, azután beszámolunk nektek élményeinkről! Remélem, kedvet kaptatok ti is, és akár találkoztok velünk Balatonfüreden.

 

Elérhetőségek, további részletek a pályáról: balatonpaintball.hu

„Itt a dzsungelharctól kezdve a nyílt színi lövöldözésig bármely csapat meg találja a neki legjobban megfelelő játékmódot.”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
túra utazás
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 116

Átlagos értékelés: 4.7