Balatonfüredi strandok felújítása

hirdetes

Megújulnak a balatonfüredi strandok

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nemrégiben mi is beszámoltunk arról, hogy Alsóőrsön nagyszabású strand felújítás lesz. Szerencsére Balatonfüred sem marad el mögöttük, sőt! Részletek itt!

Felújítják a balatonfüredi strandokat

 

Alsóőrs 45 millió Ft-ot költ arra, hogy a nyári kánikulában minél jobb kiszolgálást tudjon nyújtani az odaérkező vendégeknek. Új játszótér, megújuló járdák szerepelnek többek közt a megújuló tételek között. 

 

 

Balatonfüred sem akar azonban lemaradni az ország egyik leglátogatottabb strandja mögött, ezért ott is belekezdtek a munkálatokba, nem is akárhogyan.A már említett 45 millió Ft majdnem dupláját költik el a renoválásra. Hogy hogyan? Olyan módon, melynek minden korosztály nagyon fog örülni. A fiatalok például biztosan nagyon fognak örülni a Kisfaludy strandon építendő új csúszdának, mely  három elemből áll. Ez azonban olyan precíz és összetett munkát igényel, hogy csak a szezon után, ősszel tudják majd befejezni az építését.

hirdetes

 

hirdetes

A felnőttek számára a strand keleti felében fognak kialakítani egy fitnesz parkot és közeli vizesblokk is fel lesz majd újítva. A következő oldalon eláruljuk, hogy mi várható a többi strandon.

 

Felújítják a balatonfüredi strandokat

A másik nagy fürdőző helyen, az Esterházy strandon még több munkálatot terveznek. Mindenki ismeri azt az érzést, hogy milyen kellemetlen tud lenni, a tűző napon, hosszú órákig tartó sorbanállás. Ezt a prblémát ott egy új jegyautómatával próbálják kiküszöbölni. Új elemek a játszótéren, bővülő élményfaktor a gyerekmedencében, valós idejű közvetítés-ezek is tervek között szerepelnek. De (részben az úszó vb miatt) a wifi hálózat is bővítve, korszerűsítve lesz majd. Ezek a felújítások mind-mind a mi érdekünk is. Legyünk türelemmel, hiszen tényleg értünk történik. 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Balanszkormány

A balanszkormányon a kormány forgástengelye nem a kormánylap belépőélén, hanem hátrább... Tovább

Hajólevél

A hajólevél a hajó forgalmi okmánya. Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 174

Átlagos értékelés: 4.8

Balaton