Ingatlan eladás a Balatonnál

hirdetes

Így alakulnak az ingatlanárak a Balatonnál 2017-ben

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Igazi robbanás várható az ingatlanpiacon idén a Balatonnál. Hogy miért mondjuk ezt? A továbbiakban részletesen kifejtjük az okokat.

Balatoni ingatlanok idén

 

A három legnagyobbnak és legnépszerűbbenk számító településen igazi ingatalnépítési hullám indult el. Siófokon, Balatonfüreden és Keszthelyen közel 3 ezer(!) lakás építése kezdődött meg. Az igények úgy alakulnak, hogy a legnépszerűbbek a vízre néző, panorámás lakások lettek. Természetesen a tervezésnél ezeket is figyelembe vették. Érdekes, de a drágább lakások iránt is nagy a kereslet, nem lehet azt mondani, hogy csak az olcsóbb ingatlanok a népszerűek. 

 

Persze az olcsó és drága kategória viszonylagos, mivel az átlagos 60 négyzetméteres lakás jelenlegi piaci ára eléri a hatvanmillió  forintot. Még egyszer hangsúlyoznánk, hogy ez átlagos. Nincs hiány a százmilliós vagy a még drágább lakások keresletében sem. A következő oldalon megmutatjuk a különböző balatoni települések aktuális ingatlanárait. Előljáróban eláruljuk, hogy elképesztőek a különbségek a települések között.

hirdetes

 

Balatoni ingatlanok idén

 

Egyre inkább terjednek az okoslakások. A 21. századi sajátosságokat figyelembe véve nem meglepő, hogy ezek a lakások mindenféle exrával, elektronikus segédrendszerrel fel vannak szerelve, Fontos szempont a keresések során továbbá a nagy panorámás erkély is.

hirdetes

 

De hogyan alakulnak az ingatlanok árai? Ahol nagyobb a kínálat ott olcsóbbak vajon a lakások? Vagy a népszerűbb településeken feltornázzák az árakat? A számokból az látszik, hogy az utóbbi megállapítás az igaz, hiszen például Siófokon ötszázezer és egymillió forint közötti négyzetméteráron lehet új lakáshoz jutni, de összességében, átlagosan is ott a legdrágább egy négyzetméter ingatlan.

 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton

Szótár

Nautic 311 vitorlás hajó

A Nautic 311 cruiser/ racer a sportos vitorlázást preferálja. A család legkisebb tagja, ezzel... Tovább

Rolex Middle Sea Race

Rolex Middle Sea Race történet A Rolex Middle Sea Race egy klasszikus, magas presztizsű... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes