Így zárnak idén a strandok a Balatonnál

hirdetes

Idén ekkor ér véget a balatoni szezon

hirdetes
<

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Vége a nyárnak, ez vitathatatlan. Azonban vannak strandok, melyek különböző okok miatt még nyitva vannak a Balatonon. ezeket vettük most számba. 

Zárási rend a Balatoni strandokon

 

Nincs már nagy meleg, a víz is egyre hűvösebb, jelenleg átlagosan 17,5 fokos. Azonban meglepetésre nem minden balatoni strand csukta be a kapuját még az augusztus végével. Egy évvel ezelőtt persze sokkal jobb idő volt ilyen tájt, illetve a víz is kellemesebb volt,de akkor nem volt jellemző az, hogy a strandok ilyenkor is várják a vendégeiket. Idén azonban ez máshogyan van. Nézzük meg, hogy miért!

 

Jegyeket ugyan már nem szednek, azonban a balatoni büfések még kitartanak. Alsóörsön, a Községi strandon néhány büfé még nyitva van, és várhatóan novemberig így is marad ez az állapot.Csopakon,Révfülöpön,Balatongyörökön és Balatonakalin is nyitva vannak még a közösségi részek. Vannak ahol a büfék már nem üzemelnek, de a többségénél még igen. Ezek jellemzően a fagyok beálltáig így is maradnak. 

hirdetes

 

A következő oldalon még több balatoni strand őszi nyitvatartását mutatjuk be.

hirdetes

 

Zárási rend a Balatoni strandokon

 

A keszthelyi és a gyenesdiási strandokon nagy munkába kezdtek, itt a zárvatartás lesz az uralkodó állapot az elkövetkező időszakban. Hasonló okok miatt nincs nyitva Balatonfüreden az Esterházy strand, de Zánkán sem más a helyzet.

 

Már a tavasszal elindult a nagy balatoni strandfelújítási hullám, mely most folytatódik. Ezek a munkák értünk, a strandolókért vannak, hogy jövőre a szezonban még jobb körülmények közt tudjuk majd élvezni a jó időt. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Balaton
hirdetes