A balinéz nők hihetetlen szépségének rejtett titkai- Szépségtippek Baliról

Kövess minket facebookon!
Főoldal > A balinéz nők hihetetlen szépségének rejtett titkai

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A balinéz nők hihetetlen szépségének rejtett titkai


2023/09/29
VN

Frissítve: 2024/03/25
Frissítette: ZH

A szépség, és az örök fiatalság forrása Balin lenne? A balinéz nők annyira szépek, és mintha az idő vas foga sem fogna rajtuk, hogy teljesen jogosan feltételezhetnénk, hogy valamelyik vízesésüknek, forrásuknak az egzotikus dzsungel legmélyében valamilyen varázslatos ereje van. Pedig nincsen semmilyen varászlat, csupán néhány apró titok, amibe most titeket is beavatunk. Nézzük, mi a balinéz nők szépségének titka!

Szépségtippek Ázsiából: a balinéz nők titkai

#1. Balinéz szépség titkok: Egészséges táplálkozás 

Nagyon sokszor téma az, hogy az egészséges, változatos táplálkozás mennyire fontos, a szakemberek nem győzik hangsúlyozni ennek a szerepét. A fogyás titka is sokkal inkább az étrend területén keresendő, a karcsúság titka egyértelműen a megfelelő étrend. A nyugati diéták nagyon hasonlítanak a Balin élő nők mindennapos étrendjéhez: sok-sok zöldség, némi rizs, és csak kevés húsféle, de abból is az egészségesebb féle hal és csirke. Ráadásul a helyiek egyfajta szertartásként végzik az étkezést, nincs gyorsan bekapott ebéd vagy vacsora még a rohanó hétköznapokon sem, ez pedig a hosszútávú egészség és szépség alapja.

 

#2. Balinéz szépség titkok: A mozgás öröme

A másik „titok” általában a megfelelő, változatosan kialakított étrend mellett a rendszeres, nem pedig a nagydózisú egyszeri mozgás szokott enni, Balin is ugyanez a helyzet. A balinéz nők sokat mozognak, méghozzá nagy örömmel. Sokat táncolnak, a történeteket is táncos mozdulatokkal megfűszerezve adják elő. A táncok nemcsak nagyon látványosak, hanem az egész testet igénybe veszik, és kellő állóképességet igényelnek.

 

 

#3. Balinéz szépség titkok: Lelki béke

Minden napod rohanásból áll, alig van időd, hogy elintézz ezt-azt, megállni meg pláne nincsen? Már felidézni sem tudsz egy olyan napot, amikor ne stresszeltél volna valamin? A balinéz nők nem élnek ilyen felgyorsult életet, már egészen kiskoruktól kezdve egészen más típusú neveltetést kapnak. Bár ma már a család összetartása, otthon biztosítása mellett már dolgoznak is, így is olyan tevékenységet végeznek, amelyben kiteljesedhetnek. Az életük központi eleme a belső béke, és a harmónia.

 

#4. Balinéz szépség titkok: Elfogadás

A nyugati civilizációval ellentétben Balin mindennek helye és ideje van, így a rossz eseményeknek, veszteségeknek is. A balinézek hihetetlenül tisztelik a hagyományokat, és a sorsukat elfogadják, teljesen másképpen, sokkal nagyobb nyugalomban élik az életüket. Ez a pont kicsit kapcsolódik az előző ponthoz, ugyanis ezzel megint csak sok-sok stressz kizárnak az életükből, és sokkal közelebb kerülnek a harmóniához, ami sok-sok felesleges ránctól kíméli meg őket. 

 

#5. Balinéz szépség titkok: Kozmetikumok

Anyukám mindig azt mondta, hogy ne kenjek felesleges vackokat az arcomra, anélkül is szép vagyok fiatalkoromban, a különböző kozmetikumok, és vegyszerek pedig csak öregítik a bőrömet, és hamarabb kezdek majd ráncosodni, lehet, hogy volt ebben valami? A balinéz nők kizárólag teljesen természetes, natúr kozmetikumokat használnak, ez pedig nagyban hozzájárul abban, hogy sokáig megőrzik fiatalos szépségüket.

 

És nekem azt se mondja senki, hogy a környezet nem járul hozzá. Nézzétek csak ilyen varászlatos helyen, ki ne élne kiegyensúlyozott életet! Kattintsatok a képre, és lapozzátok végig a csodálatos képeket a csodálatos Baliról! 


 


divat érdekesség utazásKövess minket
Iratkozz fel!
Ne maradj le a legfrissebb vitorlás hírekről és programokról
Vitorlás szakszótár

Üzleti rendezvényhelyszín hotelben

Többnapos üzleti rendezvény hotelben   Ahhoz, hogy a rendezvényünk valóban sikert...

Laser

Laser vitorlás hajó története 1970-ben tervezte Bruce Kirby. A Laser nagyon hamar...

Turbófeltöltő

A turbófeltöltő a belső égésű motoroknál használt feltöltők fajtája, kompresszorát...

Balatonfűzfő - Nitrokémia Horgász Egyesület

A balatonfűzfői Nitrokémia Horgász Egyesület kikötője dél felé nyitott, így a...

Marás

A Balaton déli partján, a víz alatt húzódó keskeny, sekély zóna, amit úgynevezett...
Vitorlázás: sportolóknak és amatőröknek egyaránt!

A vitorlázás nem csupán egy sport, hanem egy életstílus. Ezt mi is tudjuk. Ezért igyekszünk mindenről beszámolni, ami vitorlázáshoz hozzá tartozik. Nemcsak Balatoni, Adriai és egyéb külföldi helyszíneken való vitorlázásról és vitorlásversenyekről olvashatsz itt, hanem megtalálhatod a legmodernebb technológiákat és a legújabb vitorlás divatot is cikkeink között. Nemcsak profi sportolóknak ajánljuk vitorlázásról szóló oldalunkat, hanem azoknak is, akik hobbiszerűen űzik, vagy esetleg még csak érdeklődnek a vitorlázás iránt.

Vitorlázás minden mennyiségben

Hírek a vitorlázásról a világ minden szegletéből: minden, amit a vitorlázásról tudni érdemes. Kövesd nyomon a világ leghíresebb vitorlásversenyeit velünk, less el trükköket, hogy hogyan is csinálják a profik! Akár a Balatonon repít a szél, akár az Adrián vitorlázol, vagy valamelyik másik tengeren, hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálhatunk. Mit vigyél magaddal, ha vitorlázásra készülsz, vagy mikre kell figyelned, ha beköszönt a tél? Itt megkapod mindenre a választ. A legfrissebb tudnivalókkal várjuk a vitorlázás szerelmeseit!

Vitorlásversenyek

Velünk egyik vitorlásversenyről sem kell lemaradnod. Kövesd velünk nyomon a vitorlázás élversenyeit! Nemcsak a hazai megrendezésű vitorlásversenyekről olvashatsz cikkeket, hanem olyan legendás nemzetközi vitorlásversenyekről is, mint a Volvo Ocean Race. Te is kíváncsi vagy, hogy hogyan alakul a helyzet a vitorlázás csúcsán? Ne maradj le a legfrissebb hírekről! Velünk könnyen képbe kerülhetsz a legfontosabb vitorlásversenyekről, a legfrissebb híreket olvashatod első kézből.

Vitorlás életmód

A vitorlázás több, mint egy sport, egy valódi életforma. Velünk képben lehetsz a vitorlázással kapcsolatos életstílus újdonságaival: a legújabb vitorlás divattal, a legjobb felszerelésekkel vitorlázáshoz, a legújabb órákkal, amiket vitorlázáshoz fejlesztettek, de a legjobb luxusautókról és technológiai felszerelésekről sem kell lemaradnod! Mit vegyél fel vitorlázáshoz, melyik a legkényelmesebb cipő vagy a legjobb óra egy vitorlásversenyhez? Itt mindent megtalálsz.

Vitorlás utazások

Az utazás a vitorlázás elengedhetetlen része. Az új tájak és kultúrák felfedezése még izgalmasabbá teszi a vitorlázást. Nincs is jobb program, mint vitorlázás közben a nyílt vízről megcsodálni a hely nyújtotta látványt, nem is kell túl messzire utaznod ehhez, a Balaton is varázslatos panorámát tár eléd az év minden napján. De persze külföldi utazásokkal, vitorlás utazási ötletekkel is szolgálhatunk, de a csodálatos kis hazánkról sem feledkezünk meg, a hazai vitorlázás központjával a Balatonnal együtt. Fedezz fel te is izgalmas tájakat vitorlázás közben!

Honlapkészítés, webdesign, keresőoptimalizálás: Expedient
Marketing tanácsadónk a: Marketing Professzorok Kft.