Könnyebb vitorlázhatóság a Bavaria 33 hajóval

hirdetes

Bavaria Cruiser 33

Rédei Csilla
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A Bavaria Cruiser 33 megjelenése sportos és masszív, finomabb vonalakkal rendelkezik és jobb vitorlázhatóság jellemzi. Elődje, a Bavaria Cruiser 32 az egyik legkedveltebb modell volt, a Cruiser 33 viszont izgalmasabb, még inkább letisztult formákkal és vonalakkal rendelkezik.

Bavaria 33

A Farr Yacht Design tervezői a hajótestet több ízben is átdolgozták. Máshova pozícionálták a tőkesúlyt és a kormányt, így  még jobb vitorlázhatóság jellemzi a vitorlást. A modell vitorlázatának is köszönhetően könnyen kezelhető, kis számú legénység számára is kényelmesen irányítható.

 

A hajó nagyon tágas, a hatalmas panorámaablakokkal még világosabbá válik a szalon. A cocpitban is kényelmesen elfér a legénység. A fürdőplattform egyszerűen kezelhető, könnyen le- és felhajtható.

Bavaria 33

Sok fény, nagy terek - A fedélzet alatti szalonban a világos bútorzat optikailag még tágasabbá teszi a teret, a nagyméretű oldalablak és a további fedélzeti nyílások lehetővé teszik, hogy kívülre is kitekinthessünk. Az orrkabin kényelmes duplaágya és az achterkabin fekhelyei 4 személy számára teszik lehetővé a kényelmes pihenést.

Bavaria 33

Hajóhossz: 9.99 m
Vízvonalhossz: 8.85 m
Szélesség: 3.42 m
Kb. merülés: 1.95 m / 1.50 m
Motor: Yanmar 3YM20
Teljesítmény: 15 kW / 21 le
Kabinok: 2
Üzemanyagtartály: 150 l
Víztartály: 150 l
Tömeg: 5'200 kg
Vitorlafelület: 48 m²
Vízvonal feletti árbocmagasság: 14.90 m

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hajó
hirdetes