Boggie háborúellenes dalát cenzúráztatni akarják - Videó

hirdetes

Boggie háborúellenes dalát cenzúráztatni akarják

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Boggie fogja hazánkat képviselni a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon, viszont az a háborúellenes dal, amivel indulni fog, az izraelieknél kiverte a biztosítékot, ezért cenzúráztatni akarják.

Boggie háborúellenes dala

A 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon Csemer Boglárka, előadó nevén Boggie fogja hazánkat képviselni, viszont az általa kiválasztott háborúellenes dal, vagyis leginkább a kivetítőn futó képek és szöveg kiverték a biztosítékot az izraeli nagykövetnél, ezért töröltetni akarják azt a feliratot. A dal címe Wars for Nothing, a produkció hátterében pedig olyan képsorokat vetítenek felirattal, amik a témához kapcsolódnak. Az egyik szövegben megjelenik egy izraeli hadsereg által végrehajtott hadművelet is, a Szilárd Sziklaszirt hadművelet a következő szöveggel: 2014 – Gáza – az áldozatok kétharmada civil, köztük több mint 500 gyerek.

Boggie háborúellenes dala

Az izraeli budapesti nagykövetnek ez szemet szúrt, ezért Ilan Mor töröltetni akarja az ominózus feliratot. A hvg szerint Mor az NMHH-hoz fordult és azt mondta, hogy a felirat „kellemetlen”, Izrael-ellenes politikai üzenetet hordoz magában. Az Eurovíziós Dalfesztiválon tilos politikai tartalmat megjelentetni, aki ezt teszi, azt ki is zárhatják a versenyről.

 

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
divat

Szótár

Fock

A fock jelentése orrvitorla. Tovább

Korcsolyázás

A korcsolyázásra Budapesten számtalan lehetőségünk van, hiszen több korcsolyapálya is... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 180

Átlagos értékelés: 5.0