Brad Pitt nem akar már több gyereket. Válás lesz a vége?

hirdetes

Brad Pitt nem akar több gyereket

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Brad Pitt és Angelina Jolie még csak egy éve házasok, mégis népes családdal rendelkeznek: hat gyermekük közül három örökbefogadott. Angelina újabb gyerkőcök örökbefogadásán gondolkozik, de a színésznek ez az ötlet egyáltalán nem tetszik. Vajon miért?

Brad Pitt

Angelina Jolie és Brad Pitt még egy éve se házasok, mégis úgy néznek ki, mintha legalább 40 éves házasok lennének. Persze külsejüket tekintve továbbra is ők az álompár, viszont a gyerekek miatt olyan szinten megromlott a kapcsolatuk, hogy a pletykák szerint Brad Pitt már fel is keresett egy válóperes ügyvédet.

 

A színész leginkább azt nehezményezi, hogy a család már így is nyolc tagú, ezért alig van idejük egymással foglalkozni. De most Angelina Jolie egy olyan ötlettel állt elő, amit Pitt már végképp nem tudott tolerálni: örökbe akar fogadni még két gyereket.

Brad Pitt

Amikor a színésznő ENSZ-nagykövetként ellátogatott egy menekülttáborba, találkozott egy két éves szír kisfiúval, akivel állítása szerint azonnal egymásra találtak. Angelina már korábban is beszélt arról, hogy hat gyermekük mellé, akik közül három adoptált, szeretnének még két gyereket örökbe fogadni. A vér szerinti gyerekek közül a kislány, aki egyébként tiszta apja, 2006-ban született, 2013-ban pedig Angelina ikreknek adott életet. Ezek után tervei között szerepel, hogy még két gyerekkel bővüljön a már így is népes család, de úgy látszik, Brad Pittnél kezd elszakadni a cérna.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 207

Átlagos értékelés: 4.9

divat