Brad Pitt kislánya, Shiloh Jolie-Pitt stílusérzékében apjára ütött

hirdetes

Brad Pitt kislánya fiúsan szeret öltözni

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A képen Brad Pittet és családját láthatjuk, azonban ez a kép egy kicsit megtévesztő, ugyanis a szőke hajú kislány teljesen úgy néz ki, mintha a színész kiköpött mása lenne.

Brad Pitt kislánya

Aki nem találkozott még Shiloh Jolie-Pittel képeken, azt hamar megtévesztheti a látvány. Első látásra olyan ez a kép, mintha egy aranyos, szőke kisfiú és két bátyja mosolyogna rajtuk édesapjukkal, azonban a legkisebb gyereknek szokatlanul komor a tekintete. Engem elsőre nagyon megtévesztett ez a kép. De amikor elolvastam a kislány nevét, leesett a tantusz, hogy ez az öltönyös, hátrasimított hajú gyerek egy lány. Shiloh Jolie-Pittben az a különleges, hogy rendkívüli módon hasonlít a szüleire. Akár azt is mondhatnánk, hogy nyert a genetikai lottón, hisz a nyolc éves kislány Angelina Jolie és Brad Pitt szépségét egyaránt örökölte. Az Unbroken című film premierjén pedig megmutatta, hogy stílusérzékét tekintve is apjára ütött.

Brad Pitt kislánya

Azonban a kislány nemcsak a vörös szőnyegen jelenik meg ilyen szokatlan öltözékben. Angelina 2010-ben arról számolt be a Vanity Fairnek, hogy a kislány kimondottan szeret fiúsan öltözködni, sőt, már három évesen is azt szerette volna, ha John-nak szólítják. Bár a szülei elfogadják a kislányt ilyennek, azonban ez nem mondható el a család összes tagjáról, különösen a konzervatív nagymamáról, Jane Pittről nem, aki nem érti ezt a helyzetet. Egy átlagos kislány szereti fidres-fodros, hercegnős mesékbe illő ruhákat, ezért a nagymama csupa ilyen ruhát vásárol az unokájának. Angelina ennek nem örül, mert szerinte nagy tiszteletlenség a lányával szemben, hogy nem veszi figyelembe az igényeit.

Forrás: Hír.ma

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Özni

 Kötélvezetõ karika. Tovább

Répa

Répát általában akkor húzunk, amikor a spinakker vagy más hátszélvitorla megtekeredve,... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 196

Átlagos értékelés: 4.9

divat