A magyar főváros a második legszebb

hirdetes

Budapest a második legszebb

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nagyszerű helyezést ért el a szeretett városunk egy amerikai internetes szavazáson. Olyanokat előzött meg mint, Róma, Párizs, London, Sydney.

Budapest a második legszebb

A második helyen végzett a Conde Nast Traveller internetes szavazásán.

 

Körülbelül 86 ezer szavazott kapott a magyar főváros. Épp, hogy csak megelőzte őt Firenze. A képzeletbeli pódium harmadik fokára pedig Bécsnek sikerült felállnia. Az MT Zrt. vezérigazgatója Faragó Péter, azt nyilatkozta, hogy „városunk még soha nem kapott ennyi nemzetközi elismerést. Az elmúlt években tapasztalt turizmusbővüléshez szükség volt, az állami szerepvállalásra és fejlesztésekre. Na meg persze a szakmában dolgozók kitartó munkájára és a magyarok vendégszeretetére”.

hirdetes

 

 

Örülök, hogy nemzetközileg is kezdik belátni, hogy Budapest mennyire gyönyörű és csodálatos hely! :)Az meg még dicséretre méltóbb, hogy olyan világvárosokat előztünk meg, mint Sydney, Szingapúr, Tokió és Hongkong. Európán belül Barcelona, Amszterdam, Prága, Róma, Párizs, London.

Persze az itt élők, és a várost, a nevezetességeket jól ismerők körének ez egyáltalán nem meglepő. Sokszínű, izgalmas fővárosunk a fiatal bulizni vágyóktól a kulturára szomjazókig mindenkit kiszolgál, így a turisták körében is igen népszerű célpont. Fővárosunkban található a Világ Legszebb Kávéházának kinevezett New York Kávéház is, amely már több mint 5 éve arat osztatlan sikert a külföldiek körében! A legszebb városnak jár a legszebb Kávéház és fordítva! Ha nem láttad még ezt a különleges helyet érdemes megnézned, itt tudsz asztalt foglalni!

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 124

Átlagos értékelés: 5.0

utazás