A magyar főváros a második legszebb

hirdetes

Budapest a második legszebb

BD
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nagyszerű helyezést ért el a szeretett városunk egy amerikai internetes szavazáson. Olyanokat előzött meg mint, Róma, Párizs, London, Sydney.

Budapest a második legszebb

A második helyen végzett a Conde Nast Traveller internetes szavazásán.

 

Körülbelül 86 ezer szavazott kapott a magyar főváros. Épp, hogy csak megelőzte őt Firenze. A képzeletbeli pódium harmadik fokára pedig Bécsnek sikerült felállnia. Az MT Zrt. vezérigazgatója Faragó Péter, azt nyilatkozta, hogy „városunk még soha nem kapott ennyi nemzetközi elismerést. Az elmúlt években tapasztalt turizmusbővüléshez szükség volt, az állami szerepvállalásra és fejlesztésekre. Na meg persze a szakmában dolgozók kitartó munkájára és a magyarok vendégszeretetére”.

hirdetes

 

 

Örülök, hogy nemzetközileg is kezdik belátni, hogy Budapest mennyire gyönyörű és csodálatos hely! :)Az meg még dicséretre méltóbb, hogy olyan világvárosokat előztünk meg, mint Sydney, Szingapúr, Tokió és Hongkong. Európán belül Barcelona, Amszterdam, Prága, Róma, Párizs, London.

Persze az itt élők, és a várost, a nevezetességeket jól ismerők körének ez egyáltalán nem meglepő. Sokszínű, izgalmas fővárosunk a fiatal bulizni vágyóktól a kulturára szomjazókig mindenkit kiszolgál, így a turisták körében is igen népszerű célpont. Fővárosunkban található a Világ Legszebb Kávéházának kinevezett New York Kávéház is, amely már több mint 5 éve arat osztatlan sikert a külföldiek körében! A legszebb városnak jár a legszebb Kávéház és fordítva! Ha nem láttad még ezt a különleges helyet érdemes megnézned, itt tudsz asztalt foglalni!

hirdetes
hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

2018-11-30

Fantasztikus hajóutak, amiket fel kell venned a bakancslistádra

A világ sokkal hatalmasabbnak tűnik, ha az ember egy hajó fedélzetén próbálja felfedezni. Az óriási tengerek, és már-már felfoghatatlan méretű óceánok érdekesebbnél érdekesebb felfedezőtúrákra invitálják az utazás szerelmeseit, legyen szó kalandorokról, vagy egy lazító, pihentető sétahajózásról.

Luxus hegyi házak a téli vakációra

2018-11-30

Luxus hegyi házak a téli vakációra

Nyakunkon a tél, és ilyenkor sokan szívesen menekülnek el a hegyek közé ahol nem csak a hó, hanem az életre szóló sí-élmények és a mesébe illő házikók által biztosított hangulat is garantált. Bizony, egy valamirevaló sí-orientált vakáció csak akkor teljes, ha egy kellemes hegyi házikóban tölti el az ember.

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

2018-12-01

Új luxushajók és szolgáltatások a tengeren, amiket érdemes kipróbálni!

Szerencsések vagyunk, hogy egy olyan korban élhetünk, ahol temérdek luxushajó közül válogathatunk, ha szeretnénk királyi körülmények között eltölteni szabadidőnket a tengeren. Az itt felsorolt hajók és szolgáltatások is ezt bizonyítják: a világ legnagyobb luxushajójától kezdve a családiasabb hangulatú opciókig mindenki talál az ízlésének megfelelő

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

2019-01-16

Mit kell tudnod az Atlanti-óceán áthajózásáról?

Most mindent megtudhatsz te is az Atlanti-óceán áthajózásáról, cikkünkben minden hasznos információt megosztunk, olvasd el remek írásunkat, és tudd meg, hogyan juthatsz át az Atlanti-óceánon!

utazás

Szótár

Topfény

Topfény: horgonyzáskoz bekapcsolt körbevilágító fehér fény. Tovább

Equator

Equator - (lat.=egyenlítõ) az egyetlen magyar tervezésû és építésû óceáni vitorlás,... Tovább

Tovább a lexikonra
hirdetes