Külseje miatt helyezik szabadlábra a jóképű bűnözőt? Érdekes sorsfordulat

hirdetes

Külseje miatt helyezik szabadlábra a jóképű bűnözőt?

Petra
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Jeremy Meeks két éves börtönbüntetését töltötte, amikor börtönfotója kikerült az internetre. A bűnöző hihetetlenül nagy népszerűségnek örvend, legalábbis a fotója, az internet népe teljesen oda van a jóképű rabért.

Bűnöző

Még hogy a külső nem minden! Ez a férfi lehet, hogy a szabadságát köszönheti annak, hogy jól néz ki. Jeremy Meeks börtönfotója bejárta a világot és az emberek annyira odavoltak érte, hogy még az is lehet, hogy a férfit szabadlábra helyezik azért, hogy elkezdhesse modellkarrierjét. Jeremy képe tavaly került ki a börtön falai közül és gyorsan el is terjedt a közösségi oldalakon. A képre egy modellügynök is felfigyelt, aki fel is kereste a férfit és modellszerződést ajánlott neki. Ez februárban történt. Jeremy alá is írta a szerződést és rettentő hálás a sorsnak, amiért az élete ilyen pozitív fordulatot vett. De vajon sikerül elérnie a modellcégnek, hogy minél előbb szabadlábra helyezzék a férfit?

 

Az ominózus börtönfotó:

Helyes rab

Bűnöző

Jeremy két év börtönbüntetést kapott, amit éppen a nevadai börtönben tölt. A modellügynök folyamatosan harcol a bűnöző szabadlábra helyezéséért, mert egy ilyen modell, aki ekkora népszerűségnek örvend, hatalmas profitot hozhat neki. Jeremy ráadásul nem is tudja, hogy milyen jól néz ki. Nagyon szerencsésnek tartja magát, viszont sose gondolta volna, hogy pont a külseje miatt fognak felfigyelni rá.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Baum

Baum: Nagyjából vízszintesen üzemelő rúd, profil, mely az adott vitorla alsó élének... Tovább

Mozgókötél

Mozgókötél - a vitorlák fel, le és kezelésére használt kötelek Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 156

Átlagos értékelés: 4.7

divat