Bútor vagy ékszer? Ezt neked is látnod kell, elképesztő!

hirdetes

Bútor vagy ékszer? Ezt látnod kell!

Dénes Bernadett
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Kristállyal és ritka drágakövekkel díszített fa asztalok, a tervező felfedezte a bútorok gyógyító hatását! „Bejártam a világot a ritka vágott fák, drágakövek, kristályok és fémek lelőhelyeiért."

Bútor, ékszer

Ne engedd, hogy a cég neve, a Rezgéses Bútorok, becsapjanak – sokkal ártatlanabb, mint ahogy hangzik. Danna Weiss tervező méret után készít a falhoz odailleszthető asztalokat, kávé asztalokat, fejtámlákat és csillárokat azért, hogy „növelje a hely energiáját és ihlető erejét” gyógyító tulajdonságokkal rendelkező kristályok, fémek és drágakövek keverékének segítségével.

„Bejártam a világot a ritka vágott fák, drágakövek, kristályok és fémek lelőhelyeiért. Azután összeszedtem a különféle elemeket az energetikai és metafizikai tulajdonságaik szerint. Ez egy szerves folyamat. Látom az elképzelésem, engedd kibontakozni és soha ne kényszeríts egyetlen darabot sem, hogy létrejöjjön.”

hirdetes

Különösen lenyűgözött minket a Holdfény asztala, aminek a tulajdonságai: „nagy juharlevél fokozhatja a lelki erőt és az akaraterőt, a citrin elősegíti a jólétet, a tigris szem a szerencse és a szervezet energiájáért van, a holdkő pedig kiegyensúlyozza az érzelmeket stb.”

Bútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszerBútor, ékszer

Forrás: dujour.com, vibrationalfurniture.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Vízből mentés

Vízből mentés: (=Man Over Bord) a hajóból kiesett személyért ill. tárgyért való gyors... Tovább

kemencés ételek

  Kemencés ételek a házias Dunyha Étteremben, valódi melegséggel, ínycsiklandó... Tovább

Tovább a lexikonra

Hasznos volt számodra ez a cikk?

Mondd el mennyire!

Szavazatok száma: 143

Átlagos értékelés: 5.0

kreatív